Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell őzet rajzolni?

Hogyan kell őzet rajzolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meg szeretném mutatni a rajztanáromnak hogy tudok rajzolni, de nem tudom hogy rajzoljak őzet.

Az a feladat hogy te milyen állatnak látod magad, és rajzold le. Én nem látom magam semmilyen állatnak de szeretnem ez őzeket, szóval az őzet választottam. Nem tudnátok olyan oldalakat vagy képeket vagy esetleg videót mutatni ahol részletesen megmutatja hogy hogyan lehet őzet rajzolni?

#rajzolás #őzet
2013. máj. 13. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Simán keress őzről képet vagy videót. Ne rögtön rajzold le, hanem picit merülj el, keresd az összefüggéseket a formák, színek között. Építsd fel magadban körökből és vonalakból az állatot.
2013. máj. 14. 15:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) de ezzel nem segítettél valami sokat, ez a baj hogy nincsen rendes videó.
2013. máj. 14. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Google a barátod

2013. máj. 17. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!