Agyfélteke tesz: nektek merre forog a lány? (link)
Nekem először óramutatóval ellentétesen forgott, aztán néha megfordult, és most már tudom direkt cserélgetni. Nektek merre forog először, és változik-e, ha sokáig nézitek?
berta itt van egy videó meg egy kép, talán ezekből rájössz a lényegre:
http://www.youtube.com/watch?v=Rc6LRxjqzkA
A gitáros jobb vagy bal kezes? azaz a gitár feje tőlünk kifelé mutat, vagy befelé? Egy sziluettből ez sosem derül ki, mert csak a körvonalak vannak meg, de az arcát nem látod, amiből kiderülne hogy merre néz
[link] - ez az ember felénk jön, vagy távolodik tőlünk?
Köszönöm, nagyon kedves tőled. De maradjunk abban, hogy reménytelen eset vagyok. :D
1. Azt a ronda pofát egyszer már láttam, nem vagyok hajlandó percekig bámulni, hogy "rájöjjek a lényegre".
2. A gitárosnál kapásból rávágtam magamban, hogy jobbkezes. Aztán elkezdtem agyalni, hogy bizonyos okok miatt mégis balkezes lehet. (Pl. hogy a bal lábát emeli fel, merthogy azzal üti a ritmust; de azt meg jellemzően nem telitalppal szokás.) Szóval végül arra jutottam, hogy jobbkezes, mert így azzal penget, a ballal fogja le a húrokat; fordított esetben a jobb karja aránytalanul hosszú lenne.
(Szerintem itt teljesen mindegy, hogy merre néz, attól nem lennénk okosabbak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!