Agyfélteke tesz: nektek merre forog a lány? (link)
Nekem először óramutatóval ellentétesen forgott, aztán néha megfordult, és most már tudom direkt cserélgetni. Nektek merre forog először, és változik-e, ha sokáig nézitek?
Először az óramutató járásával ellentétesen, és nem is fordult meg kb. fél percig; akkor lejjebb görgettem (olvastam a szöveget), úgy viszont megfordult.
Volt már ilyen kérdés, akkor 10+ másodperc múlva megfordult, és szabálytalan időközönként váltakozott. Na, ezt add össze. :D
Valószínűleg egy gif kép fog nektek oda-vissza forogni. :) (bár, ha irónia volt, akkor bocs)
A képen egy fordulat látható és arra forog, amerre szeretnéd, hogy forogjon.
G.
Nekem arra forog, amerre akarom.
G.
Amikor a lányt néztem, akkor az óramutató járásával ellentétesen fordult.
Jó sokáig néztem, nem fordult meg.
Amikor viszont a lábát figyeltem, arra lettem figyelmes, hogy a lába jobbra fordul, nem balra.
De amint ránéztem a lányra, újból csak balra fordult.
Valaki el tudná magyarázni esetleg röviden, hogy ez hogy működik? Úgy értem, miért látjuk mindkét irányban forogni?
Plusz: megnéztem a másik linket is. Először tényleg külön-külön irányban forogtak, de aztán volt, hogy csak elöl lengették a lábukat jobbra-balra... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!