Hogyan kell ide képet linkelni?
Figyelt kérdés
Bocsi tudom hogy nem jó helyre írtam de itt legalább vannak!Na szóval azt szeretném megkérdezni hogy hogyan kell ide a gyk-ra linelni?sehogy sem sikerül! segítsetek légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
12/l
2013. aug. 22. 22:20
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi linkelni :P
2013. aug. 22. 22:28
2/13 anonim válasza:
Ami felül van link,ahová írod pl,hogy Facebook vagy ilyenek,na ott kijelölöd utána jobb klikk másolás,utána itt amikor választ írsz akkor megint jobb klikk és beillesztés :D ha meg a gépeden van a kép nem internetről akarod másolni,akkor beírod a google-ba,hogy kepfeltoltes.hu ott felrakod és ugyanúgy ahogy leírtam :D ha valami nem világos nyugodtan kérdezz :)
3/13 A kérdező kommentje:
miután rámentem arra hogy másolás azután beírom ugyanoda azt hogy gyk.?Am. köszi hogy válaszolsz a hülyeségemre! :P
2013. aug. 22. 22:44
4/13 anonim válasza:
Persze beütheted:) szólj ha megy :p ja szívesen:'D
5/13 A kérdező kommentje:
2013. aug. 22. 23:05
6/13 A kérdező kommentje:
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Nagyon de nagyon szépen KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként hány éves vagy? Am. bocs nem tudok olyan gyorsan írni mert még nem olyan rég regisztráltam! :D
2013. aug. 22. 23:19
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer :P
2013. aug. 22. 23:35
9/13 anonim válasza:
Nincsmit:) de amikor belinkeled a képet,akkor oda kell linkelni ahova írod a szöveget is:D linkelj be egy kutyát pl a google-ból:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!