Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szoktatok ezen filózni? (lent)

Szoktatok ezen filózni? (lent)

Figyelt kérdés
Az élet az álom,a halál a felébredés.
2009. okt. 31. 20:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem majdnem mindenki szokott, én mostanában azon gondolkoztam , hogy ha valóban léteznének párhuzamos univerzumok, akkor mivan ha mondjuk amit álmodunk, az onnan van , vagy ott történt meg vagy épp ott történik meg egy "másik " énünkkel. Mekkora komoly lenne ha tényleg igy lenne :)
2009. okt. 31. 20:55
 2/16 A kérdező kommentje:
Uhh ténylegO_O ..ezen nagyon elgondolkoztató ..néha ugyeltudok ilyesmin agyalni..főleg ilyesmi témájú filek után..Meg ami mániám volt még régen hogy mindigazon gondolkoztam hogy én kómábanfekszem vaalhol és ami msot történik velem az csak álom.És ha felébredek tök más emberek foognak körülvenni..ienek..tudom hogy hülyeség..
2009. okt. 31. 21:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Én azon szoktam,hogy a zöld lehet nem is zöld.. csak annak látjuk,bár ez lényegtelen de akkor is durva lenne
2009. okt. 31. 21:25
 4/16 anonim ***** válasza:
ilyenen énis szoktam hogy mivan ha most pl alszok és ha felkelek nem is én leszek vagyis érteedXD
2009. okt. 31. 21:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Ilyeneken én is szoktam, hogy mi van ha begyógyszerezve fekszek valahol, és az egész világ amiben élek csak a képzeletemben van? Persze nem komolyan gondolom, csak valamikor rám jön az ilyen.
2009. okt. 31. 21:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen , ezen en is szoktam , de jobb lenne ha az egesz elet alom lenne es aztan egyszer felebredunk . Vagy azon is szoktam , mivan ha meg meg sem szulettunk es az anyamehben vagyunk es levetitodik elottunk az egesz elet . Mikor meg megszuletunk nem fogunk emlekezni semmire.
2009. okt. 31. 22:08
 7/16 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem majdnem mindenki elgondolkodik ezen :)

Elég érdekes dolog.. Csak ekkor mindig felmerül bennem a kérdés, hogyha az álmomból szándékosan fel tudom magam kelteni, akkor innen miért nem? Lehet hogy más van a dolgok mögött? Egy teljesen más világ?

Van a barlang-elmélet.. Feltételezésen alapul persze.. Emberek ki vannak kötözve születésüktől egy barlangban, csak a falat látják, még egymást se, nem tudnak körbenézni. Csak a falat fogják fel a külvilágból. Mögöttük lámpák világítanak a fal felé, és emberek mászkálnak, mozognak a fénycsóvákban. A kikötözöttek úgy nőnek fel, hogy csak az árnyékokat látják, számukra az a világ. Mi van, ha mi is ilyen helyzetben vagyunk, csak egy "illúziót" látunk? :)

Érdekes dolgok ezek.. "Csak egy biztos, hogy létezem." :)

2009. okt. 31. 22:09
 8/16 anonim válasza:
Én azon szoktam elmélkedni, h ugyebár volt az ősrobbanás, és azt vminek okoznia kellett én azt gondolom, h egy ősi energia okozta, ami mindmáig jelen van, és mi lenne, ha az agyunk kapcsolatban áll azzal a részecskével (az előbb említett erővel, mert, hogy minden erőt részecskék alkotják, mint a mágneses erőt is) akkor tudnánk mozgatni dolgokat. De az is lehet, h túl sokszor láttam a Star Wars-t, és csak szeretném, ha nekem is lennének olyan képességeim, és erre keresek állandóan magyarázatot xd
2009. okt. 31. 23:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Filózni mindenki szokott ilyesmin... én pl. gyerekkoromban, a viharos Balaton partján azon filóztam, hogy oké, hogy most zúg a szél, a víz, de ha nem hallaná senki, akkor is zúgna? :D
2009. nov. 1. 09:05
 10/16 anonim válasza:
Én azon szoktam gondolkodni mien lehet a túlwilág...Nem wmi jó az életem és keresema megoldást."Néha" úgy érzem a halál lenne a megoldás a problémáimra.
2009. nov. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!