Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme ezen filózni?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek. Múltkor barátnőkkel voltam bulizni, és ahogy táncoltunk hirtelen megjelent egy srác, és ahogy elment előttünk, végigsimította az államat. Csak egy pillanat volt az egész, nem is tudtam hirtelen mit csináljak, így nem ellenkeztem. Szerintetek mit kéne gondolnom, lelkiismeretfurdalás érdemes emiatt? köszi2011. júl. 23. 11:43
2/7 anonim válasza:
Véletlen volt vagy csak le akart tapizni
3/7 A kérdező kommentje:
le akart tapizni. de csak az államat érintette meg. ha tovább ment volna eltöröm a kezét.
2011. júl. 23. 11:47
5/7 anonim válasza:
Szerintem pedig jó lenne a történteket TÖBBSZÖR is átgondolni. Nem véletlen volt az a simi!!!!
6/7 anonim válasza:
ne higgy neki,csak baszni akar :)
7/7 anonim válasza:
Dehogy van... agyalni mindig felesleges (ez alatt nem a gondolkodást értem). Írtad, hogy a barátnőiddel voltál, tehát nem tudhatta a srác, hogy van barátod. Nem is te "kezdeményeztél". Másrészt, nem kapott le, nem nyúlt intim területre... akkor mi a baj? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!