Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudományosan alátámasztható a...

Tudományosan alátámasztható a gondolat ereje, de hogyan működik?

Figyelt kérdés
Tudományosan alátámasztható, hogy a gondolat ereje hatással van a véletlen szám generátorra, és hasonló dolgokra, tehát az agynak teremtő ereje van, de nem igazán értem, hogyan képes az agy megváltoztatni dolgokat, fizikailag hogy néz ez ki ? Tehát van egy 40 fokos kávécsésze, ha 50000 ember elképzeli hogy nő a hőmérséklete mndjuk 50 fokra, akkor mégis hogyan fog felmenni a hőmérséklete ?! Nem igazán értem, hogyha létezik aura, és hasonló energiák milyen hatással vannak a fizikai síkra. ha pedig létezik az aura,mivel lenne műásabb a világ, ha nem létezik az aura és az energiák ?!

2013. aug. 25. 11:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

tudomány témakörben azt írni hogy "Tudományosan alátámasztható" bátor dolog :)

amúgy énis gondoltam belenézek a videóba és tényleg elég usa orientáltnak néz ki, olyat mondtak benne hogy nem volt egységes tudat szeptember 11 elöbb amit előre lehetett volna jósolni, vagy valami hasonló.

egyből nosztredámusz jóslatok ugrottak be, ami megcáfolta ezt.

amúgy ezek a kísérletek még nem mérvadóak hiszen nem elég alaposak, szerintem.

Ja és ami nagyon szórta a szemem a kérdésben azok az "energiák" amit említesz.nem vagyok tudós de az ilyen energiák hatnak a fizikai síkra szóvegektől kiakadok, ez nekem nagyon tudománytalan és pontatlan feltevés.

2013. szept. 9. 03:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!