Azok, akik hajón buliznak hogy nem lesznek tengeri betegek?
Figyelt kérdés
Látom az ismerőseimnél, hogy midnenféle hajóra mennek bulizni. Ők buli közben nem lesznek tengeri betegek? Egyébként én nem is hittem abban, hogy tengeri betegség, hülyeségnek tartottam, míg felnem szálltam egyszer egy hajóra... nagyon rosszul voltam. Azt mondták, amiatt mert kicsi volt a hajó. De amikor egy hatalmas hajón utaztam, akkor is nagyon rosszul voltam, ha néztem a vizet, ha nem. De buli közben még isznak is... hogy nem hányják össze a hajót?2013. aug. 23. 22:39
1/5 anonim válasza:
nem mindenki tengeri beteg a hajón. van aki igen van akinek semmi baja rajta
2/5 anonim válasza:
Hogy nem hányják össze a hajót? Azért mert nem tengeri betegek, ennyi. Én is imádom a vizet, szerintem én is képes lennék akár hajón is élni egy ideig. Amúgy megszokás kérdése is, pl egy halász aki minden nap a vízen van, az az élettere, otthonosan is érzi magát ott. Szóval ne magadból indulj ki.
3/5 anonim válasza:
Mi a gond?
Kevesebb alkohol kell egy jó imbolygáshoz.
4/5 anonim válasza:
A Duna vagy a Balaton közelről sem hullámzik annyira, mint egy tenger.
És van, aki érzékeny az ilyesmire, te is biztos az vagy.
5/5 Wadmalac válasza:
A válasz rendkívül egyszerű, aki tudja magáról, hogy tengeribetegségre hajlamos, nem megy hajóra bulizni.
Egyébként voltam én már a stabil anyaföldre épített diszkóban is, ahol pár embernek rendesen kifordult a gyomra, szóval a hajós bulin is biztosan van ilyen sok. Utólag gondolkodhat, hogy az ok mennyire volt az alkohol, mennyire a hullámzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!