Milyen Mensa IQ tesztes tapasztalatotok van?
Kérnék szépen mindenkit aki volt már ilyen teszten, hogy ossza meg a többiekkel a tapasztalatait! A kapott oklevelek minősítését is ha lehet, annak érdekében, hogy legyen mindenikek egy képe a tesztről, mert sajnos nem találkoztam még senkivel aki írt volna ilyen tesztet és beszámolt volna az eredményéről.
Főként az érdekelne, hogy ki hány kérdésre válaszolt jól a feltett 36-ból, amelyek egy ilyen teszten szoktak lenni, illetve, hogy ez mennyi IQ hányadost jelent? Ha lehet, akkor kort is adjatok meg, hiszen ez is számít az eredménynél.
Köszönök szépen minden választ és véleményt!
Akkor kezdeném én. A tesztet 21 éves koromban töltöttem ki, akkor még főiskolás voltam. A feladatok tetszettek, bár mivel soha nem csináltam hasonlót, igen nehezen állt rá az agyam.
Sajnos nem emlékszem hány jó válaszom volt, olyan 28-29 talán, de az IQ-m a teszt és az oklevél szerint a kor és az eredmény alapján 125-129 között van valahol.
Nos, ilyesmi válaszokat szeretnék leginkább ha lehet! Előre is köszönöm az együttműködést!
136.
Azt hiszem,hogy 7 vagy 8 hibám lett.
20.36:savanyú a szőlő?
nem ezt azok töltik ki,akik kiváncsiak és benne vannak egy jó kis játékban.
Személy szerint azért töltöttem ki,mert imádom a jó kis fejtörőket.
Viszont az alagsorban meg lehet írni a tesztet,ne aggódj!
Igen igazad van. Az nem igazan epelmeju aki ide jon garazdalkodni, gunyolodni inkognitoban, ahol masok informaciot cserelnek.
Azt igazan sosem tudod meg hogy mennyi hibas valaszod volt mert nem mondjak meg, es azt sem hogy mik a megoldasok. A teszteket is elzarva orzik, ugyhogy hiaba leszel te Mensa tag, nem fogod akkor sem megtudni a megoldasokat illetve tobb infot a teszted eredmenyerol azon kivul hogy melyik savba esel.
A lenyeg hogy ha bekerulsz akkor az emberek egy olyan csoportjaba kerulsz ami bizonyos kepesseguk szerint lett kivalasztva. Jellemuket tekintve viszont nincs szures ugyhogy ugyanolyan szorassal vannak mindenfele emberek ott mint az elet mas teruleten.
"Szerintem ilyen teszteket hiú emberek töltenek ki."
Es azok milyen meberek akik ilyen kerdesekbe bekapcsolodnak? Hogy talaltal ide? Csak nem kivancsi vagy a tesztre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!