Voltatok már aurafotózáson? Mi a tapasztalatotok róla?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 18:07
1/6 anonim válasza:
Ha valaki ingyen készítene ilyen fotót, akkor megnézném. Ha fizetni is kell érte, akkor nem csináltatnék ilyent. Nem hiszek benne feltétel nélkül.
2/6 anonim válasza:
A képen lázható, hogy mekkora kamu az egész. Két lány van lefotózva, de nem két aurájuk van, hanem egy olyan keret látszik, ami egy ember fotózásánál látszana aurának.
A kép több aurafotó között a teszveszen volt fenn, ahol próbáltak eladni egy aurafényképező gépet, csak nem gondolták át, milyen példafotókat tesznek fel hozzá.
3/6 anonim válasza:
Sajnos butaság. Jó lenne, ha működne, de sajnos nem ez a helyzet. :/
4/6 anonim válasza:
Épp nemrég láttam ilyesmit 7000 forint volt az ára és mentek rá, mondom én is csinálok és gazdag leszek. Meglestem hogy csinálják: van egy fényképezőgép előtte egy ember ül, ember mögött egy fekete vászon, aminek az egyik szélén vastag színes csíkok vannak függőlegesen, és mikor lefotózott egyből számítógépre megy. És szerintem ne higyj az ilyen baromságokban
5/6 anonim válasza:
nekem ingyen csináltak egyszer, de már nem is emlékszem milyen szinű volt, talán kék.
Nem feltétlenül hiszek benne, de lehet benne vmi :)
6/6 anonim válasza:
Voltam.. de különböztessünk meg két dolgot. A webkamerás átveréseket amik jobb esetben hőképet mutatnak és a normál kétkezes polaroid képre történő aurafotózást és elemzést. Én a polaroid félében hiszek, azzal volt kapcsolatom. Úgy tudom átlag 6-7000 Ft egy ilyen elemzés, a kép az amit te is hazavihetsz és a sok oldalas száraz rizsa. Ami a lényeg, azt az elemző adja. Rólam pontos eügyi leírást adott és többször meglepett, hisz sok dologról csak az orvos és én tudunk, nem látható. Ő mégis tudta és azt is honnan ered. Amit nem tudott azt is megmondta. Lehet szerencsém volt és korrekt helyen voltam. Visszamentem még egy alkalommal ellenőrizni a dolgot, és egyéb kérdések végett és nem csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!