Valahányszor leülök, nekiállok tanulni egyszerűen nem bírok egy felé figyelni. Mit tehetnék ez ellen? Hogyan tudnék jobban figyelni egy dologra?
háát én tudnék figyelni ha nagyon akarnék,ami érdekel...de viszont ami nem (pl tananyag) arra nagyon nem:P:P
mindig azon jár az eszem hogy mondjuk mi lesz honap vagy mit nem csináltam még meg ...stb:S:S
én is így vagyok vele... Nincs mese, meg kell tanulni tanulni...
üdv
ax
Írj puskát, ha használod, ha nem, és azzal, h megírod (persze csak ha sok munkát fektetsz bele) általában már meg is tanulod. De ne ilyeneket, h felírod egy cetlire... csinálj mondjuk egy puskatollat, vagy hasonlót.
Amúgy: mikor leülsz tanulni, határozd meg, hogy mennyi ideig fogsz. Pl. Leüllsz 16:00-kor és elhatározod, h 17:00-ig tanulsz, aztán mész biciklizni. (számítógépezést csak akkor javaslom, ha letudta az egészet, mert a gép előtt hajlamos ottragadni az ember...:D)
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!