Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek emelt fizika vagy...

Szerintetek emelt fizika vagy emelt kémia érettségi a nehezebb?

Figyelt kérdés

2013. aug. 11. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt az tudná megmondani, aki mindkettőből érettségizett emelt szinten. Az én véleményem az, hogy a fizika könnyebb. Kevesebb az elmélet, a számolások is más jellegűek. De ne ez alapján válassz! Amelyik közelebb áll hozzád, abból emeltezz.
2013. aug. 11. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyilván a kémia, hiszen ahhoz a kémiát kell tudni. :-)

Komolyra fordítva meg az a könnyebb, amelyiket jobban megtanultad.

2013. aug. 12. 07:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! :) A fizikát választottam két okból is,csak kíváncsi voltam mások véleményére !!!
2013. aug. 12. 12:03
 4/5 anonim válasza:
60%

Anno valakitől hallottam, hogy egymásra tette az összes kémiakönyvet egy oszlopba és a fizikakönyvet egy másikba, és mivel a kémia alacsonyabb oszlop lett, abból érettségizett. :D

Amellett, hogy persze Te tudod, melyiket szeretted, értetted, magyarázott jól a tanár stb, szerintem nem árt azt is figyelembe venni, hogy melyiket akarod-e még használni. Ha továbbmész egyetemre/főiskolára, akkor van, hogy válaszható a fizika vagy kémia felvételi tantárgy is, de kipurcansz az első félévben, ha rosszul döntesz...

2013. aug. 13. 20:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Erre még nem gondoltam!!!! :D:D De mindenképpen a fizika lesz,mert egy tantárgy van amit utálok,na az a kémia :D Az a lényeg,hogy először bekerüljek,aztán a bent maradás egy másik dolog,arra utána koncentrálok. Mindenesetre köszi a választ :)
2013. aug. 14. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!