Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tényleg léteznek földönkívüli...

Tényleg léteznek földönkívüli lények? Ha igen ők tényleg ellátogatnak ide? Mit akarnak?

Figyelt kérdés
Néztem filmeket, olvastam interjúkat, láttam felvételeket, csak nehéz kiszűrni melyik csalás. Nem tudom kinek vagy minek higgyek.

2013. aug. 9. 17:40
1 2
 11/14 anonim válasza:

bocsi,itt a másik vége:

A világűrben nem kevés bolygó van még.Ki tudja,lehet hogy a naprendszerünkön kívül vannak.A földönkívüliek olyanok mint a Jeti.Lehet van,lehet nincs.

2013. aug. 12. 13:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Tudjátok, vannak ezek a filmek mint az Intruders meg a Communion, X-akták egyes részei amik arról szólnak hogy nagyon is meglátogatják az embereket. :-O

Az előbbi két filmet úgy hirdetik hogy megtörtént eset alapján készült ......

Mennyire lehet hinni ezeknek a történeteknek hogy megtörténtek?

2013. aug. 14. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Bármilyen paranormális jelenséget bemutató filmet úgy reklámoznak, hogy megtörtént eset alapján készült. Téged sem érdekelne, ha úgy kezdenék, hogy ez az egész fikció, semmi köze a valósághoz.

Az ilyen történeteknél mindig az a trükk, hogy nem mondják el, meddig valóság, mettől fikció. Igaz történet alapján lehet, hogy Mari néni látott valami furcsát az égen, elmondta Pista bácsinak, aki megígérte, ha az az izé közel jön, ledurrantja a duplacsövővel. Ebből kerekíteni lehet egy idegen lényes-gyilkolászós horrort nagymellű lányokkal és B-kategóriás mozikellékekkel. Igaz történet alapján? Naná.

Volt régen, talán a Discovery Science műsorában egy adás - sorozat? egy rész? -, ami a harmadik típusú találkozások "dinamikáját" mutatta be. Nem emlékszem rendesen, pontosan mi volt, de elég sok klasszikus esetet elemeztek. Először bemutatták "tévéhírként", utána körüljárták a témát szakértők. Végül mindig kisült, hogy sima, egyszerű, már-már banálisan hétköznapi magyarázata van a legtöbb jelenségnek, az idegenek "behozatala" egyszerű túlbonyolítás. Szokatlan helyzetre gyakran reagálnak így az emberek. Volt ott "kibelezett tehén", elraboltak, beültetett mikrochipek, agymosások, szexuális erőszak, gabonakörök, szóval minden, ami előfordulhat. A "hívők" és a "szkeptikusok" oldaláról is szereztek szakértőket (mai napig nem hiszem el, hogy valaki meg tud abból élni, hogy a növények radioaktivitási szintjét vizsgálja, mindezt gabonakörök belsejében). Szerintem érdemes lenne utánajárni, mi volt ez a műsor, talán érdekelhet. Kicsit tisztázza a dolgokat.

2013. aug. 14. 18:44
 14/14 Makacs Kun válasza:

Nem ismerek földönkívüli lényeket, és becsület szavamra, én sem vagyok az, de logikusan gondolkodva kicsi az esélye, hogy ne létezzenek.

Ha Isten teremtette a világot, túl nagy színpadot készített a földi bolhacirkusznak. Ha az élet megfelelő körülmények közt, ha elég ideje van rá, kialakul, kizárt, hogy csak itt alakult volna ki.

Értelmes lények-e? Abból, hogy igyekeznek elbújni előlünk, arra következtetek, hogy igen.

Mit akarnak? Mivel gyakran hallunk arról, hogy szerencsétlenül jár egy-egy járművük, azt gondolom, hogy bolygónkat roncstelepnek használják.

2013. nov. 12. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!