Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit ismételjek át?

Mit ismételjek át?

Figyelt kérdés

MIre kellene készülnöm?

Műszaki Managerrre megyek,most érettségiztem.

5-ös töri érettségim és informatika érettségim van.

matekom viszont éppen 2-3-as...

Légyszíves támogassatok engem,tanácsaitokkal.

Műszaki Managerek véleménye nagyon fontos lenne ! :)

2013. júl. 29. 00:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát barátom...erre rákeféltél eléggé!

A műmenedzser ugyan azt a matekot tanulja, mint a mérnökök. A műmenedzser tanul szép mennyiségben fizikát mechanika(statika, szilárdságtan), hő-, és áramlástan, elektrotechnikát. Ezen kívül van némi köze a kémiához is. Ehhez jönnek még a gazdász tárgyak amikről én mérnökként nem tudok nyilatkozni. Eddig 2 gazdász tárgyam volt, amire az összes gazdász bejárt mert hogy milyen nehéz...én be se jártam és mindkettőből 4-est kaptam ezek meg a kettesért küzdöttek. Ha ismételni akarsz, akkor kegyetlenül feküdj rá a matekra, mert az az alapja mindennek, amivel találkozni fogsz. Analízis kőkeményen, rohamtempóban. Ezt egyetemen is le fogják adni neked, azonban 3,5 hónap alatt darálják le a középiskolás matekot(a fakultáció anyagával, ergó ami középiskolában emelt matek volt az itt a beugró), hogy kb szintre hozzanak mindenkit. Ugyan ez a többi tárgy. ;)

(Amúgy a műmenedszer az, aki mindenhez ért, de semmihez. Egy ismerősöm egy helyi multinál mérnök és mesélte, hogy felvettek egy műmenedzser csaj, aki MELLesleg jól néz ki, viszont nem tudnak vele mit kezdeni. Nem tudják mire jó az, amit ő tud. Végül 2 nap semmittevés után kiadták neki, hogy tanuljon meg gépen alkatrészt modellezni, és ezért fizetnek is neki. Számomra ez azért felháborító mert egy gépészmérnök ismerősöm ugyan úgy megpályázta és ezerszer több hasznát vennék, de a vezetés így döntött...)

2013. júl. 29. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!