Pozitííív? Picit azért örülhetek és ismételjek reggel? Vagy szerintetek mi a lehet?
Figyelt kérdés
Most teszteltem ebben a pillanatban és ha oda teszem a lámpa fényébe és átvilágítja látok még egy csíkot. De próbáltam lefényképezni telóval és úgy nem látszik. Az eddigi tesztjeimen így se látszott semmi.2011. márc. 7. 17:43
1/12 anonim válasza:
Hányadik dpo-n vagy? Késik?
Halkan gratulálok!!! Azt szokták itt írni, hogy a halvány + is pozítiv!!:-))))
A
2/12 A kérdező kommentje:
hát nekem nagyon össze vissza 33-40 naposak a ciklusaim és multhéten volt kis rózsaszínes folyás a bugyimon...azt hiszem csütörtökön... és ma vagyok az utolsó mensi első napjától számítva az 50. napon. nem tudom hanyadik dpo, ne haragudj,mert rendszertelen a ciklusom!
Köszönöm,h nem keserítettél el :) a többi tesztemet is oda tettem a fényhez,amiket pár napja csináltam azokon semmi nem látszik...csak ezen...a ma du.-i
2011. márc. 7. 17:54
3/12 anonim válasza:
Reggeli vizeletből lehet már erősebb lenne az a csík. Én a helyedben csinálnék egy reggeli tesztet is ugyan azzal a márkával. Szurkolok! Majd írj a fejleményekről.
4/12 A kérdező kommentje:
Mindenképpen! köszönöm a válaszaitokat! :):) Holnap reggel megcsinálom és írok nektek, hogy mi a helyzet! :):) nem akarom beleélni magam, de tök furi :)
2011. márc. 7. 18:06
5/12 A kérdező kommentje:
jah és egyébként ma du. úgy elkezdett fájni a derekam, h majd le szakad.. főleg,ha ülök. nem tudom van e összefüggés :)
2011. márc. 7. 18:07
6/12 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj újra reggel és választ kapsz a kérdéseidre!:-)))
Írj mindenképpen!
A
7/12 anonim válasza:
Ha színe is van annak a "láthatatlan" csíknak, akkor az pozitív. De reggel ismételd meg.
8/12 A kérdező kommentje:
a színe ugyanúgy kék, mint a másik,csak halványabb sokkal :)
2011. márc. 7. 20:34
9/12 A kérdező kommentje:
Csináltam reggel! Azon is halványan látszik a második csík,sőt már akkor kijött,mikor csináltam.De halvány nagyon.nem tudom,h örülhetek-e
2011. márc. 8. 08:31
10/12 anonim válasza:
Szerintem örülhetsz:)) Felteszed a képet hátha úgy többet tudunk segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!