7. vagyok jövőre felvételi nyáron tanuljak rá és ismételjek vagy mikor?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 10:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha vagytok egy páran akiknek felvételit kell írni /vannak sulik amik nem kérik/ akkor szerintem bőven elég az, hogy megkéritek a szaktanárotokat, hogy heti 1x foglalkozon veletek. /De ne korrep típusú legyen az a lényeg hogy mások ne legyenek és csak típus feladatokat csináltasson/ Ezt mind matekból és magyarból is el lehet játszani
2/2 anonim válasza:
én 20 perce írtam meg a felvételit, sztem jól sikerült, de én csak 34 nappal előtte kezdtem el kitöteni az ezelőtti felvételiket, de az iskolába már szeptembertől gykoroltunk heti két órában, felesleges nyáron elkezdeni tanulni, ha tanultál 4-től fogva akkor ninxcs miért aggódnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!