Van olyan, hogy valakinek nem termel valamit többet a szervezete?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit hülye kérdés, de elgondolkoztam.
Valyon, létezhet, hogy valakinek nem termelődik többet nyála, könnye...stb.
Mi történhet? Kiszárad a szeme?
2009. okt. 23. 17:15
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok orvos,de ha nem termelődik elég könny,akkor a szem kiszárad,ezért kell szemcseppeket használni.
Vagy a cukorbetegek szervezete nem termel elég inzulint,ha nem pótolják,akkor kómába esik és meghal.
Ha az immunrendszer gyönge,akkor a nem termel elegendő védőanyagot a különböző fertőzések,vagy allergén anyagok ellen.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
2/4 anonim válasza:
Persze, létezik ilyen. Sjögren-dzindróma a neve, autoimmun. (egy medikus)
3/4 anonim válasza:
*szindróma (előző voltam, javításképp)
4/4 anonim válasza:
Bizony van, akár a könny, akár az inzulin, emésztőnedvek, hormonok, igen van ilyen. Általában ez lelki - idegi okokból van. Gyógyítható dolog többnyire. Nekem nem volt könnyem egy időben és meggyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!