Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A Marson és a Vénuszon miéert...

Tamas2000 kérdése:

A Marson és a Vénuszon miéert nincs élet? Ép bele esnek a hátárban.

Figyelt kérdés

2013. júl. 19. 07:02
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

És honnan kerül majd oda a víz? És honnan tudod, hogy van annak a bolygónak olyan szeizmikus tevékenysége, ami az őslégkört létrehozza? Az sem biztos, hogy lenne bármilyen légköre. Stb.

Felsorolsz dolgokat, amik a Földön adottak, és úgy fogalmazod, mintha egymásból következő tények lennének. :)

2013. júl. 19. 15:52
 22/57 Wadmalac ***** válasza:

#20:

"A helyes írás most itt nem számít."

De, számít. Legalábbis erőteljes fokjelző abban, mennyire érdemes valakit komolyan venni.

"Én kitűztem magamnak két távolságipontot. És hamár meg felelő távolságban van akkor kialakul a többi feltétel, megfelelő hőmérsékletnél

kialakul a légforgás szél eső stb. baktériumok telepednek és oxigént termelnek, bomlások tápanyag a földben növényzet utána kialakul a megfelelő légkör vagy nem tudom hogy mi jön hamarabb és kialakul az élő világ."

Na ez a baromi nagy tévedés. Nem alakul ki. Pillanatnyilag én csak egy bolygót ismerek, ahol ez megtörtént. Meg marha sokat, ahol biztosan nem.

2013. júl. 19. 16:04
 23/57 A kérdező kommentje:
de ez igaz nagyon sok bolygónál ha van mágnesetere akkor van olvadtkőzet a belsejében ami ki is tud törni vulkánok szeizmikus tevékenysége is lesz jó te barom
2013. júl. 19. 16:13
 24/57 anonim ***** válasza:
Jéézusom... Na innentől kezdve ignoráljuk a kis takony összes kérdését mindenhol, ha lehet.
2013. júl. 19. 16:19
 25/57 anonim ***** válasza:

"ha van mágnesetere"

És ha nincs? "te barom"

Amúgy mi vagy te, szeizmológus, hogy ezt így kijelented? "te barom"

Az, hogy tíz szóból képtelen vagy kettő leírni helyesen, egy dolog, de hogy még ekkora suttyó paraszt is vagy, nem tudom, miből gondolod, hogy bárki komolyan vesz. Menj inkább focizni vagy fagyizni, csak ne rontsd itt a levegőt. Kaptál válaszokat a sokadjára feltett kérdésedre, ha ezek után sem szűrted le a lényeget, akkor vagy provokálni akarsz, vagy a felfogóképességeddel van baj.

Ne is válaszolj, én léptem. "te barom"

2013. júl. 19. 16:21
 26/57 Wadmalac ***** válasza:

Kicsifiú, ugorj vissza a fészbúkra trollkodni. Sajnos ennek az oldalnak a színvonalát ugrálva sem közelíted meg.

Moderátorok szerintem a kérdést felhasználóstól törölhetik.

2013. júl. 19. 16:28
 27/57 Wadmalac ***** válasza:
A párhuzamos rakétaépítős kérdés és ezen kérdés alapján gyanítom, hogy el akarod hagyni ezt a bolygót. Én támogatom.
2013. júl. 19. 18:06
 28/57 anonim ***** válasza:
#27 LIKEEE!!! :D
2013. júl. 19. 19:06
 29/57 A kérdező kommentje:
feltételezem a válaszok alapján hogy a kérdésem egy hülyeség és bocsánatot kérek ezért a szó ért "te barom"és köszi a válaszokat amelyik nem sérteget vagy hasonló
2013. júl. 20. 09:27
 30/57 anonim ***** válasza:

Nem a kérdéssel van baj, az egy jó kérdés. Ez szinte mindenkinek felötlik az agyában, aki csak egy kicsit is érdeklődik a terraformálás, a Földön kívüli élet vagy a Naprendszerünk iránt. A probléma az, hogy iszonyúan felületesek az ismereteid, de ezt nem ismered el, és folyamatosan kötöd az ebet a karóhoz a hiányos ismereteidből kiindulva.

Olvass sokat még, tanulj fizikát, biológiát, csillagászatot, szerezz átfogóbb, alaposabb ismereteket. Ezekhez jó segítség a Wiki, vagy az MCSE honlapja kiindulópontként. Nem vagy csodagyerek, de pozitívum, hogy érdeklődsz ezen témák iránt; figyelj oda a suliban is a természettudományi órákra. Ha igyekszel, sokat tanulsz és szorgalmas vagy, akár még neves csillagász is lehet majd belőled később ;)

2013. júl. 20. 10:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!