Szerintetek mikor lesz a következő világháború? Mikor változik meg igazán valami a világban? Mikor ér véget a hanyatlás?
Áhh, Digó csak találgat, de én!
Várgyá' keresem a varázsgömböt... hova a fenébe... Ááá, megvan!
Szóval a következő világháború 2091 Június 4-én fog kirobbanni.
A második kérdésre a válasz pedig... 2022 Augusztus 20.
A harmadikra ... áhh, be kell dobni 100 forintot? Nincs kölcsönbe?
--------------------------
Nem tudjuk, mivel a jövőt ilyen kérdések tekintetében nem lehet megjósolni.
G.
Hanyatlás? Hol van neked itt hanyatlás? Nem igazán volt ilyen jómód és szárnyalás az emberiség történelmében még...
Jelenleg inkább az a kérdés, mikor tudjuk az igényeinket úgy kielégíteni, hogy az igazságosabban eljusson többekhez, és ne tegye tönkre a környezetünket.
Fene tudja, amilyen válságos idők vannak mostanság nincs kizárva hogy pár éven belül kirobbanhat a háború. Én elsősorban az Iszlám területekre tippelem a kezdetét és Észak Kóreára. De az is lehetséges hogy a kisebb országok fognak balhézni, és magukkal rántják a nagyhatalmakat amik következménye simán lehet egy újabb világháború is.
A többi kérdésedre a választ így nem tudom, de belegondolva minden válságot háború zárt le a történelembe, és most is válság van szóval maximum egy esetleges világháború, vagy egy más nagyobb háború esetén lehet majd új világ. Ugye akkor nem lesz semmi, kell újra munka, termelni mindent, és akkor vége lesz a válságnak.
Hogy az emberek igényei akkor hogyan változnak fene sem tudja, mert oké hogy most mindenkinek megvannak a maga igényei és nem olyan összetartóak, de én megfigyeltem hogy baj esetén képesek az emberek összefogni.
Kedves 3.as szerintem az emberiség manapság minden területen hanyatlik, legyen az a tudomány, művészet, testiség, erkölcs, önmegvalósítás...
Szerintem is lesz valami nagy háború 100 éven belül
Mindig ez volt. Az ember olyan pesszimista egy lény, hogy mindig csak a rosszat akarja meglátni. Pedig igen is jobban élünk mint 1000, 100 vagy 10 éve, csupán nem ismerik be.
A világ fejlődik, jelenleg az informatika forradalmát éljük, a legtöbb helyen jólét van. Persze mindig vannak problémák, de ezeket meg kell oldani, nem háborút, meg világvégét várni ölbe tett kézzel.
G.
Platón maholnap 3000 éve panaszkodott, hogy régen mennyivel jobb volt az élet, bezzeg a "mai" züllöt erkölcs, hiába, az egész társadalom a vesztébe rohan...
Nem unalmas ez már egy kicsit? több ezer éve fújják az emberek ezt a nótát, miközben egyre gyorsuló ütemben halad az emberiség - csak éppen előre :D
Informatikusnak tanulok és a 10 éves példa volt a legjobb, mert arra emlékszem is. A másik kettőről csak írásos emlékek alapján tudom elmondani, hogy akkor alacsonyabb volt az életszínvonal, mint most.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!