Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar hogy a...

Csak engem zavar hogy a készség tantárgyakat osztályozzák?

Figyelt kérdés
Sziasztok!4-es bizim végig ötös!De a tesi kettes!:(Szóval?

2013. júl. 8. 12:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%
Én ha tornatanár lennék, minden órán adnék a gyerekeknek labdát, hadd játszanak. Csak az a lényeg, hogy mozogjanak. Ha mindenki rendesen játszik, mozog, akkor fittben lesz, ötöst adnék nekik, és ez a lényeg. Nem az, hogy ki hány bukfencet tud megcsinálni, hogyan tud mászni, hány lengést csinál meg, ez hülyeség. Csinálja az, aki akarja. Nem ezt kellene osztályozni, hanem a törekvést.
2013. júl. 8. 20:40
 12/26 anonim válasza:

Engem is zavart de megszivattak vele, akkor így fair hogy tik is szívtok :S

amúgy ma könnyű kiválónak lenni ! Régen biza nehéz volt.

2013. júl. 8. 22:19
 13/26 A kérdező kommentje:
De pont megszerettetni kéne velünk a mozgást!Nem megutáltatni!
2013. júl. 9. 07:17
 14/26 Makoscsiga ***** válasza:
Ezek a tantárgyak nagyon fontosak a gyerekek felnőttéválása szempontjából. A gyerekeknek előbb-utóbb meg kell tanulniuk, hogy nm lehetnek mindenben ugyan olyan jók. Vannak tehetséges emberek, akiknek jól megy a matek, de a bukfenc nem. Mások felmásznak függeszkedve a kötélen, de összeadni már nem tudnak. That's life. Aki meg nem tud bukfencet, az miért kapjon 5öst rá? Azzal azt az érzetet keltik a gyerekben, hogy ő is tud bukfencezni, közben a francokat.
2013. júl. 9. 07:35
 15/26 A kérdező kommentje:
Csak visszaél a hatalmával.És ha benyalsz neki akkor bármire ötöst kapsz.És már tesi,ének pótvizsga is van!Ez már nagyon furcsa!Én amúgy szeretek mozogni úszok és karatézni is fogok lány létemre:).Engem inkább az zavar,hogy visszaél a hatalmával:(!
2013. júl. 9. 07:50
 16/26 anonim ***** válasza:

"De pont megszerettetni kéne velünk a mozgást!Nem megutáltatni!"

Igen, ez is igaz. Nehéz jó hangulatban minden gyakorlatot végigcsináltatni a gyerekekkel. És nehéz olyan mozgást csináltatni, ami mindent megmozgat. A labdajáték ezért nem jó minden alkalommal. Sajnos végig kell csinálni mindent, vagy legalábbis akarni kell. Szerintem ha valaki megáll futás közben, mert teljesen kivan, az nem fog egyest kapni. Ha igen, az egy kicsit tényleg túlzás. :)

Ami viszont durva, hogy meg is lehet bukni belőle. Van egy olyan gyanúm, hogy aki megbukik tesiből, az nem is erőltette meg magát. Általában mindenkit a képességeihez képest engednek át, szóval ha gyenge, de azért próbálja azt a kis legjobbat kihozni magából, akkor az már elég.

2013. júl. 9. 10:01
 17/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez a benyalásos dolog tényleg megtanít az életre!(minden így működik)
2013. júl. 9. 10:04
 18/26 A kérdező kommentje:
Nehogy azt hidd,hogy csak a lustákat buktatják!Egyik osztálytársam és én is igyekeztem,ugye nekem 2-es neki meg bukta!Én ezen vagyok kiborulva!Engem is fenyegettek,hogy pótvizsga!Vagy csak nálunk ilyen durva a helyzet?(és én kézműves csoportban vagyok)
2013. júl. 9. 10:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Azért kapjon ötöst, mert ötöst akar szerezni.

Hiába nem tud jól bukfencezni, de legalább meg akarja jól csinálni.

Szerintem pont azzal ölöd ki a gyerekből a sikerélményt, ha ő a lelkét is kiteszi, hogy jobban bukfencezzen, lehet, hogy jobban is fog menni a következő alkalomnál, de ez még mindig csak 3-as, jöhet a következő osztályozásra.

A szándék a fontos.Ugyanis ez a gyerek megtehetné, hogy még le is sz*rja az egész bukfenc-témát, mert neki ez nem megy olyan jól.

2013. júl. 9. 10:23
 20/26 A kérdező kommentje:
Pontosan!
2013. júl. 9. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!