Mi lehet az oka annak, hogy kisgyerekkorom óta nagyon zavar, ha anyukám elkezd dúdolni vagy énekelni?
Figyelt kérdés
Anyukám énektanár volt, szép hangja van, de valamiért már kisgyerekkoromban is állandóan befogtam a fülem, ha dúdolt. Még most, felnőttként is zavar valamiért. Anyukám ezért mélységesen fel van háborodva és meg van sértve, mert egyszerűen nem érti, mit nem tudok szeretni a hangján. Igazából magam se értem, miért idegesít annyira.
Úgy sejtem, ennek valami pszichológiai oka van. Láttam egyszer erről valami dokumentumfilm-szerűséget a TV-ben, és ott ugyanezt a jelenséget mutatták: a kisgyerek kirohant, amikor az anyja dúdolni kezdett.
2013. máj. 21. 21:35
1/2 anonim válasza:
Bizony, pszichológus, pszichiáter(?), lélekbúvár kell hozzá, h a mélyről, a múltból feltárja az okát. Ha valóban érdekel és szeretnél változtatni rajta, keress fel egy szakembert.
:)
2/2 anonim válasza:
Talán amikor még a pocójában laktál, és ő dúdolt, vagy énekelt, a hozzád vezetett rezgések nem voltak kellemesek. Valmmi ilyesmire tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!