Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy kisgyerekkorom óta nagyon zavar, ha anyukám elkezd dúdolni vagy énekelni?

Figyelt kérdés

Anyukám énektanár volt, szép hangja van, de valamiért már kisgyerekkoromban is állandóan befogtam a fülem, ha dúdolt. Még most, felnőttként is zavar valamiért. Anyukám ezért mélységesen fel van háborodva és meg van sértve, mert egyszerűen nem érti, mit nem tudok szeretni a hangján. Igazából magam se értem, miért idegesít annyira.

Úgy sejtem, ennek valami pszichológiai oka van. Láttam egyszer erről valami dokumentumfilm-szerűséget a TV-ben, és ott ugyanezt a jelenséget mutatták: a kisgyerek kirohant, amikor az anyja dúdolni kezdett.

2013. máj. 21. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Bizony, pszichológus, pszichiáter(?), lélekbúvár kell hozzá, h a mélyről, a múltból feltárja az okát. Ha valóban érdekel és szeretnél változtatni rajta, keress fel egy szakembert.

:)

2013. máj. 21. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán amikor még a pocójában laktál, és ő dúdolt, vagy énekelt, a hozzád vezetett rezgések nem voltak kellemesek. Valmmi ilyesmire tippelek.
2013. máj. 28. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!