Mivel lehet egy teli, kinti pottyantós WC-ben lévő cuccot semlegesíteni, feloldani, hogy a földbe el tudjon szivárogni?
Konkrét rendelhető anyagokat tud valaki? Mivel elég sok van, szerintem nem halna éhen... Ha a szárazságtól kipusztul, akkor meglocsolhatom néha.
Egyébként nem tudom, az élesztő csinálna-e valamit, ha csinálna se hiszem, hogy azt ami nekem kell, mert akkor azt használnák, de hogy attól nem jönne ki az biztos.
Sajnos a Septifos nem jó mert a "cucc", ami nagyrészt különböző különböző korú és állagú szarból, és Wc papírból áll, állaga a földhöz hasonlít. Márpedig a földet nem lehet feloldani. Amikor a Septifost beleöntöd , a folyadék amit látsz, az a Septifos folyékony része, ami elszivárog a földbe és nem oldja fel a "cuccot". A sima vízzel is ugyanez fog történni. Tehát a "cuccot" semmivel sem fogod tudni feloldani. Így három megoldás maradt: 1. Ki kell lapátolnod a szart, nagyon gusztusos. 2.Hívhatsz egy szippantót , akik biztosan ki tudják majd szedni. 3: Ha a pottyantós Wc mozgatható, áss egy gödröt tedd
át oda a pottyantós wc-t, a régit pedig temesd be. Ha azonban nem mozgatható, marad az előző két megoldás.
Na mi lett a Rötyoárral kérdező?
Én hasonló helyzeten dilemmázok, előző tulaj telehagyta a kerti budit, de annyira, hogy esős időben ha menni kell akkor már visszaplaccsan a hátára az embernek.
Asszem az lesz, hogy ások egy másikat mellé, és a keletkező földdel betemetem a jelenlegit...
Ha valaki kiváncsiskodik majd közlöm vele, hogy beomlott másikat kell csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!