Ha éjjel kezd el szivárogni a magzatvíz azt hogy veszem észre? Elég mélyen szoktam aludni.
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 13:53
1/6 anonim válasza:
Éjszaka nem szivárogni fog a magzatvíz,hanem konkrétan ömleni :-) legalábbis nekem így volt.
Nyugi, arra tuti felébredsz!
2/6 A kérdező kommentje:
Be van ékelődve a baba feje, úgytudom akkor csak szivárogni tud.
2013. máj. 4. 14:39
3/6 anonim válasza:
Tud ömleni is és nyugi fel fogsz rá ébredni. Ha csak szivárog lehet nem, de a legtöbb kismama nem alszik túl jól az utolsó pár éjszakán, vannak már fájások stb....
4/6 anonim válasza:
Pont azt akartam mondani, hogy jó neked hogy még tudsz aludni :D Egyébként ezen már én is gondolkoztam... hiszen ébren se mindig veszi észre az ember ha szivárog.... bár szerintem látszana a bugyidon egy szép nagy vizes folt akkor is ha csak szivárog..
5/6 anonim válasza:
Nekem is éjjel történt a dolog,nem ömlött,de azért szépen folydogált,felébredtem,pedig én is mély alvó voltam még akkor.Nyugi,fel fogsz ébredni,ez biztos! :)
6/6 anonim válasza:
Úgy felébredtem, hogy csak na! Érdekes érzés, még épp csak megindult, és kiugrottam az ágyból, szó szerint. A szivárgást is észreveszed szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!