Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy alvás közben?

Miért van az hogy alvás közben?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy alvás közbe vagy elötte ha valamiről álmodok (vagy már nagyon álomba merülök) akkor néha ugy veszem mintha ott lennék. pl. ha egy köves uton megyek álmomba és félrelépek akkor azt valóságba is ugyanugy csinálom a reakciót vagyis hogy kibicsaklik a lábam vagyis valami ilyesmi... remélem érthetőén lmondtam
2009. okt. 10. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velem is volt, azt álmodtam hogy szeretkezek egy lánnyal és merevedésem volt reggel, meg azt álmodtam hogy megilyesztettek és kiáltottam ahogy felébredtem, olyan is volt hogy azt álmodtam hogy maratoni futókkal futok együtt és kiléptem az ágyból.Azért lehetnek ezek a "tünetek" mert az ember agya annyira beleéli magát hogy a teste is az agy után mozog, reagál a látott képre.
2009. okt. 14. 22:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Aha :D:D:D Ez a merevedés sztori jó :D
2009. okt. 20. 17:10
 13/14 anonim válasza:
Én ilyen félálomba voltam, mikor azt álmodtam megyek le a lépcsőnkön és elkezdtem előre felé borulni... Összerázkodtam,felültem,megborzongtam és a lábamat megrezgett... De olyan is volt hogy közvetlenül álltam egy sziklánál is onnan csúsztam le.. Jaj, majdnem kiugrottam az ágyból! :D
2010. ápr. 9. 21:53
 14/14 anonim válasza:
73%
Nekem is volt már olyan érzésem.Az álmomban talltam egy kutat.Beleugrottam és olyan érzésem volt mintha akkor érkeztem volna az ágyba vagy az ágy alattam eltünik.Vagy igen az a gyomorforgató érzés.Vagy volt olyan hogy azt álmoddtam h elesek és összerándulta lábam.
2010. júl. 17. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!