Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyetértesz velem hogy amikor...

Egyetértesz velem hogy amikor meghalunk ugyanazt fogjuk érezni mint alvás közben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Jah. jó xar lesz ...
2011. aug. 7. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
NEM.
2011. aug. 7. 19:02
 3/10 A kérdező kommentje:
akkor szerinted mivan akkor?
2011. aug. 7. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Én egyetértek.
2011. aug. 7. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Én sem értek egyet vele.

A mély alvásnál az agy is pihen,és teljes nyugalomban vagy,Lélegzel,a szíved megfelelő ütemben dobog,és az agy sem erőlteti meg magát..Nagyjából úgy képzeld el mint egy számítógépet.Nappal teljes gőzzel működik a géped,de éjszaka pihenő üzemmódban csak a frissítéseket végzi a gép..Az agy is nagyjából így működik mély alvásnál.Pihen,de mégis "üzemben van"

Ha halott vagy akkor végleg ki vagy kapcsolva.Akkor nem történik semmi.Minden véglegesen leáll.

2011. aug. 7. 19:10
 6/10 A kérdező kommentje:
de alvás akkor sem érzel semmit azt sem hogy élsz -e vagy halsz
2011. aug. 7. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha ébren vagy sem érzed hogy élsz vagy halsz...Csak éber állapotban folyamatos ingerek érnek,és a legtöbb ember gondolkodik,használja az eszét.

Alvás közben minimális ingerek érnek minket,de ugyanúgy nem érzed,hogy élsz vagy halsz..Nappal sem veszel tudomást olyan dolgokról ami ösztönösek.

PL: pislogás,levegővétel,járás..Ezeket csinálod mégsem gondolsz rá.

Alvás közben ugyanúgy veszed a levegőt mégsem figyelsz rá..

De mély alvásnál is érzel dolgokat ha van külső inger(mint nappal) PL:ha valaki mélyen alszik,és egy másik ember megcsiklandozza egy tollpihével,akkor a mélyen alvó ember ugyanúgy megvakarja ahol viszket csak éppen nem emlékszik rá.

2011. aug. 7. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Én hiszek a Mennyben és a Pokolban.
2011. aug. 7. 21:56
 9/10 A kérdező kommentje:
nhát én meg ebben nem hiszek én szerintem ujjászületünk
2011. aug. 8. 07:54
 10/10 josek ***** válasza:
attol függ hogy ér a végzet,, lezuhansz, áram ütés, gázólás, fej lövés,, amiröl te irsz az végelgyengülés, akkor igen,, este elalszol és álmodban leáll a sziv, szép halál de ritka, mert ma az öngyilok megy meg az infartus
2011. aug. 8. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!