Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mért nem mernek emberi klonóka...

Mért nem mernek emberi klonókat csinálni? Mitől félnek?

Figyelt kérdés
látam 1 cikket amiben irták hogy nem mernek meg nem lehet meg angliában egyenesen tilos törvényileg embert klonozni pedig a technologia megvan minap megint 1 cikbe botlottam [link] és itt is irják hogy emberi klónt nem szeretnének alkotni .... de mégis mért???
2013. máj. 18. 13:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
jó figy tulajdonképen én a bombaklón című filmből merítettem az 5 letett és ha engedélyezve lenne akkor lenne 1 normális rendszer akik kaphatnának klónt nem mindenki kaphatna és nem minden célra am meg igen sok ember van de létre lehetne hozni a tökéletes nőt pl amiből szinte nincs pl : gondolok ilyenekre hogy 1 átlagos nő élete a mozizásról vásárlásról és az emberek hülyének nézéséről szól miközben agyilag ..... ugy berugnak hogy azt se tudják kivel vekszenek le stb .... a házimunkáról fogalmuk sincs micsoda és ezek 24 - 25 évesen megtérnek szólván hogy kiélték magukat és családot akkarnak és sok férfi elveszi őket én nem tudnánk 1 ilyen " megtért nővel élni aki több fa.... fogott mint kilincset akkor inkább 1 klón ha lenne .... sorry valóban írtam pár hülyeséget kicsit szét szórt vagyok mostanság de ez csak net nem hivatalos írtak már és kérdeztek is sokkal butábbat is ( melesleg nem vok csúnya bármikor összejöhetnék rengeteg nővel csak nekem norm kell és sokszor a romlottságuk véget már ismerkedni sincs kedvem ... ) de ebbe ne menjünk bele
2013. máj. 20. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Te, szerintem ne hozd magad még rosszabb helyzetbe azzal, hogy írsz. A mondandód egy baromság, ahogy közlöd, az pedig idiotizmusra vall. Próbálj mondatokat alkotni, ne csak pakold egymás mellé a szavakat, aztán majd lesz valami. Ha nőt akarsz, menj el a dizsibe vagy ami jól esik és szedj fel egyet, ne akarj klónoztatni.
2013. máj. 20. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Az idióta vallások korlátozzák a tudomány fejlődését itt is...
2013. aug. 27. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!