Mért nem mernek emberi klonókat csinálni? Mitől félnek?
Kérdező, én ritkán írok ilyesmit, de te tényleg h.lye vagy...
Rabszolgakereskedelem a 21. században? Emberek adás-vétele, csereberéje?
Létezik sajnos így is az egyik fajtája, hiába rendeli büntetni a törvény; éppen csak nem "tulajdonostól" vásárolják őket pénzért. Magyarországon is sok embert tartanak rabszolgasorban illegálisan; dolgoztatják (és esetenként verik is) őket, jó esetben kapnak némi ennivalót, meg valami bodegát, ahol meghúzhatják magukat.
Nem kívánom neked, hogy tapasztald meg a saját bőrödön, pedig megérdemelnéd.
Csak azt javaslom, használd néha a fejedet is, az azért van, nem dísznek.
Tényleg nem vagy tiszta... Így is van annyi ember már a földön mint a fene, minek csinálnánk még többet? Ki nevelné fel a klónokat? Ugye nem hiszed, hogy felnőtt ember létrehozható klónozással és még értelmes is lesz?
Micsoda emberek járnak ide...
"nem kell 1 ből rosszra gondolni szó sem volt itt rabszolga kereskedelemről!!!!!"
De volt. Te magad írtad az előző kommentedben, idézem:
"simán lehetne őket kérésre klonoztatni és árulni mint a kutyákat"
A központozás nélküli szöveged további részére is reagálnék, amit eddig elmulasztottam:
"nekem kéne 1 háziaszony XDDDDD"
Nem, nem, neked inkább egy jó nyelvtankönyv kellene, helyesírási szótárakkal és helyesírás-ellenőrző programmal kiegészítve. Plusz sok-sok fogalmazásgyakorlás, hogy normálisan ki tudd fejezni a gondolataidat. Ha pedig tájékozódnál is a világban, például arról, amit az előző válaszoló is említett, akkor talán nem is gondolkodnál ilyen abszurd dolgokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!