Melyik kart válasszam, mivel lesz több lehetőségem?
Első helyen Miskolcon jelöltem be a Műszaki Földtudományi kart,onnan olajmérnöknek tudnék menni,másodiknak pedig az SZTE-en a biomérnökit
Gondolkodom rajta,hogy felcseréljem e a sorrendet,szerintetek jó ötlet lenne??
Szeged sokkal jobban tetszik mint Miskolc,azért nem mindegy hol fogok élni kb 6 évig
Viszont olajmérnökként eddigi értesüléseim szerint rengeteg lehetőségem lenne egyetem után,és a pénzzel soha többé nem lenne gondom ha külföldön találnék vele állást,bár elvileg a biomérnökiben is van ráció,és talán ez közelebb is állna hozzám
Hogy döntenétek a helyemben??
Vannak olyanok akik a két kar valamelyikére járnak/jártak vagy a szakterületen dolgoznak,mi a véleményetek??
egyértelmű a biomérnök. az olaj sem rossz, de azok vannak elegen...
a bio védelem, és az ezzel járó macera a jövő...
Köszi a válaszokat
Az olajmérnökit sem utálnám,az is érdekel valamennyire
Biomérnöknél az a gondom,hogy azt mondják a kémia nagyon húzós viszont azt már vagy egy éve nem tanultam:S
Bele lehetne így vágni??
Én Szegeden tanulok vegyészként csak ajánlani tudom neked .
Arra készülj hogy sok a kémia és mivel mérnöki képzés a fizika , és a matek is durván kelleni fog ! A tanárok jók a laborok jól felszereltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!