A Titanic filmbeli Rose-nak igazából mi volt a neve? Mármint akit alakított, annak a hölgynek mi a neve? (Nem a Kate Winsletre gondolok)
Nem találom ezen az utaslistán.
Kerestem úgy is, hogy Rose Dewitt Bukater és úgyis, hogy Rose Dawson, de nem találtam. Talán nem is ez volt az igazi neve?
Rose tényleg létezett, 1997-ben halt meg álmában...
Még interjút is készítettek vele, ez alapján készült a film. a rajz is bizonyítja, hogy rose valóban létezett.
Azt a bizonyos rajzot James Cameron rajzolta a filmhez. Attól még nem létezett Rose a valóságban.
3 éve adták el sok ezer dollárért egy aukción.
#12..... Hát eskü h te nem vagy normi...
1997-ben készült a Film, a nő aki álmában meghalt az Gloria Stuart. Ő játsza ,,Old Rose''-t.
A rajzot James Cameron rajzolta. A FILMBEN MUTATJÁK AHOGY RAJZOLJÁK, KÖNYÖRGÖM!!!
Interjút tényleg készítettek egy nővel, de az nem Rose.................
A wikipédia szerint, azon a néven, hogy Jack Dawson és Rose DeWitt Bukater nem léteztek akkor személyek, de a szerelmespár létezett, csak nem e néveken.
Én nemtom mit higgyek, de a wiki ezt írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!