Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A Titanic filmbeli Rose-nak...

A Titanic filmbeli Rose-nak igazából mi volt a neve? Mármint akit alakított, annak a hölgynek mi a neve? (Nem a Kate Winsletre gondolok)

Figyelt kérdés

[link]

Nem találom ezen az utaslistán.

Kerestem úgy is, hogy Rose Dewitt Bukater és úgyis, hogy Rose Dawson, de nem találtam. Talán nem is ez volt az igazi neve?

2009. szept. 30. 08:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván kitalált név.

A sztori valódi, de a személyek nem valódiak.

2009. szept. 30. 08:50
 2/18 A kérdező kommentje:

Értem.

A sztori nagyjából valódi, tehát volt a Rose álnevű hölgy és a Jack álnevű úr. Rose megmenekült, Jack meghalt.

Az ő igazi nevük érdekelne...

2009. szept. 30. 08:55
 3/18 A kérdező kommentje:

Hmmm... egyáltalán tényleg létezett ez a szerelmespár a hajón vagy csak ez is kitaláció?

És a sztori annyiban valódi, hogy elsüllyedt a Titanic?

2009. szept. 30. 08:55
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
A szerelmes pár története kitalált történet,hisz a filmet így lehetett a legjobban eladni.Ha csak a valóságra épült volna,akkor nem lett volna több mint a sok hozzá hasonló Titanic dokumentumfilm.Azért James Cameron szerencsére megmaradt az eredeti történetnél,csak egy kicsit megborsozta a szerelmi jelenettel.
2009. szept. 30. 09:28
 5/18 anonim válasza:
81%
Én úgy tudom, hogy kb 800 túlélő a katasztrófa éjszakájának története közül ez volt a "legszipmatikusabb" a filmkészítőknek. Tehát a szerelmi történet is valós alapokon nyugszik. És úgy tudom, hogy a Billy Zane által alakított Caledon Hockley is valós személy(volt), csak valóságben nem ez volt a valódi neve, úgy hallottam azért kitalált nevekkel készítették a filmet, mert több "híres" ember is része volt a történetnek és anonimitásba burkolták őket.
2009. szept. 30. 10:08
 6/18 anonim ***** válasza:
12%

Kate Winslet ... Rose DeWitt Bukater

Lásd itt [link]

2009. okt. 1. 11:55
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Jack Dawson nevű személy pedg valóban ott volt a Titanicon.

[link]

Itt látható a sírköve is.

2010. júl. 13. 11:31
 8/18 anonim válasza:
100%
Jack és Rose valóban léteztek a hajón és valóban szerelmesek voltak.... az egész történetet Molly Brown (az újgazdag) mesélte el miután túlélte a katasztrófát...és aki szemtanúja volt a szerelmes Rose-nak és Jack-nek... szoval ami a filmben történik az nagyonis sokmindenben valóságos cselekvéseken alapul...
2011. ápr. 21. 23:44
 9/18 anonim válasza:
100%

Igen, én is hallottam a Molly Brown-ról, meg hogy ő mesélte el a történetet... A Rose-ról én nem tudok sokat de Jack Dawson létezett valójában, sőt még hasonlított is Leonardo Dicaprio-ra itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=xWC4bavOiZA&feature=grec_index

gondolom hogy akkor Rose Dewitt Buketer is létezett...:)

Itt találtam egy videót, van pár kép amin Kate Winslet szerepel de itt van az igazi Rose is http://www.youtube.com/watch?v=6dqApvj9Ids&feature=related

2011. aug. 29. 12:51
 10/18 anonim válasza:
100%
Nagyon sok szereplő valós. Tényleg éltek és utaztak a titanicon, ilyen többek között a kapitány E.J Smith, a másod és harmadtiszt Murdock és Lowe, a tulaj Mr. Ismay, a tervező Mr. Andrews, a hajó leggazdagabb embere John Jacob Astor, valamint Margaret "Molly" Brown is. Ellenben Caledon Hockley, Rose és Jack karaktere kitalált. Egy bizonyos Joseph Dawson utazott a hajón '12-ben, és életét is vesztette rajta 23 évesen (az ő sírját láthatjátok), akinek a történetét Cameron ( a film rendezője) továbbgondolta, és így kerekítette ezt a remek kis sztorit.
2011. dec. 28. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!