Ismertek jó tudományos magazinokat?
Én nem nagyon ismerek ilyeneket, azért kérdezem.
Olyan érdekelne, ami azért nem túl felszínes, szóval komolyabban is tárgyalja a dolgokat. Nem tudom, hogy van-e ilyen újság, mert biztos nincs rá olyan igény, mint a bulvár lapokra. :)
Amúgy leginkább a fizika és a kémia érdekel. Illetve a csillagászat.
Ha nem tudtok ilyen magazinokat, akkor tudnátok ebben a témában könyveket ajánlani?
Mondjuk magazinnak jobban örülnék, mivel újdonságokról is lehet szó.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én már lassan fél éve olvasom a 3.évezredet és nagyon tetszik, neked is csak ajánlani tudom.Havonta jelenik meg és nagyon sokszínűek a témái, szerintem megéri.
Ha könyv is érdekel, akkor fizikásnak tudom ajánlani Michio Kaku könyveit.Nekem még csak A Lehetetlen Fizikája van meg tőle, de a többit is be szeretném majd szerezni.Ha érdekel, hogy milyen fizikai kísérleteket indítanának a jövőben, vagy hogy hogyan lehetne később megoldani ma még ismeretlen technológiák fizikai hátterét, akkor téged is érdekelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!