Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Cikket kell írnom történelembő...

Cikket kell írnom történelemből, Caesar haláláról. Hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy én sajnáljam hogy meghalt Caesar. Tehát valahogy úgy is kellene megfogalmazni... :/ Nem nagyon tudom hogy hogy kezdjek hozzá...
2013. ápr. 18. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért kéne sajnálni?

[link]

2013. ápr. 18. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Ennyi eszem nekem is volt... :) De írtam hogy cikket kell írnom, és ezt át kell fogalmazni... Nem elég innen kimásolni... És amúgy nem tudom honnan vetted, hogy engem kellene sajnálni. :DDD
2013. ápr. 18. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Et tu mi fili, Brute?
2013. ápr. 18. 18:42
 4/6 anonim válasza:
Vezesd föl az okokat ,hogy miért ölték meg és az összeesküvés néhány fontosabb mozzanatait.
2013. ápr. 20. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:

"A lényeg hogy én sajnáljam hogy meghalt Caesar."

Te írtad.

2013. ápr. 20. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves montihun! :D

Ha nem tudsz szöveget értelmezni az nem az én bajom. Igen azt írtam. De az azt jelenti h olyan szemszögből kell írnom a fogalmazást, mintha sajnálnám h meghalt Caesar. Nem engem kell sajnálni... Remélem már megértetted.. :D

2013. máj. 3. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!