AlmaM2a kérdése:
Mit jelent történelemből:caesar beált katonának, ezért TEJUTAT kapott?
Figyelt kérdés
Mit jelent az ,hogy tejút?2013. márc. 30. 14:29
1/7 anonim válasza:
He?? Én még ilyet az életben nem hallottam. Valamit nagyon félreértették szerintem!
2/7 anonim válasza:
sztem teljhatalmat kaphatott, bár nincs összefüggés a katonasággal, de teljhatalma volt neki, lehet nem ismerted a szót, és tejutat jegyeztél meg.
3/7 anonim válasza:
Igen, teljhatalom már van, de az sem a katonasággal függ össze (egyébként nem is igaz az, hogy "beállt katonának"...).
4/7 anonim válasza:
beírtam google-ba, h tejút és caesar, hát nyilván semmit nem dobott ki :)
5/7 anonim válasza:
A tejút az egy olyan út, ami tejből van. Tejmobilokkal lehet rajtuk közlekedni.
6/7 A kérdező kommentje:
Ok köszi ,de már a tanárom elmondta ,hogy mi az egy hatalom ami az ókori rómában volt.
És ő is nagyot röhött ,hogy azt irta valaki ,hogy az egy olyan út ami tejből van:-)
De köszi a válaszokat amg.a házidogához kellett és 5 -ös lett:-)
2013. ápr. 3. 17:48
7/7 anonim válasza:
Én vagyok aki írta, hogy tejből van az út. Azt elfeljtettem oda írni, hogy nem tejutat kapott caesar, hanem TELJHATALMAT. TELJesHATALOM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!