Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2012-ben tényleg világvége?

2012-ben tényleg világvége?

Figyelt kérdés

Állítólag 2012-ben a bolygó áttér a nap fázisba, és átrendeződik a teljes mágneses tere.

mindezekkel együtt az emberiség is már genetikai fejlődésen megy keresztül, ami már most folyamatban van, megjelenik az indigó faj, ami az ember egy módosult változata.

ezzel együtt átemelkedik az egész rendszer egy magasabb,többdimenzionális rezgésszámra, aminek következtében a régi energiákkal működő dolgok hatástalanok illetve elavultak lesznek.

ezért tűnik amostani világkép apokaliptikusnak, mivel a régi energiás rendszerek hanyatlanak és teljesen meg fognak semmisülni.

régi szemmel anarchia lesz, új szemszögből tekintve pedig szabadság

Te erről mit gondolsz?

2009. szept. 24. 12:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%

" miért lenne ez lehetetlen? pl. 100 éve még a világűr elérése is az volt... "

Te is egy nagy tudású ember lehetsz...

Én sem azt írtam, hogy lehetetlen lenne. Azt írtam, hogy a kérdést már hússzor felvetették itt: tehát ha csak EGYSZER beütött volna bármiféle keresőszót az, aki kérdezte, akkor tonnaszámra kapott volna jó válaszokat. Ott részletesen le van írva, hogy melyik típusú világvége miért nem valószínű mostanában.

De nem... és fogadjunk, hogy most sem hiszi el, hogy NEM VALÓSZÍNŰBB a világvége most sem, mint máskor.

Amúgy mindenkinek a nevében köszönöm, hogy a jó válaszokat lepontoztátok.

2009. szept. 26. 14:47
 22/31 anonim ***** válasza:
17%

"Mellesleg ha 100% lenne hogy 20012ben meghal mindenki e sminden akkor maskep csinalnal dolgokat?"

"Sok világvégét jósoltak már..."

Akkor ti nem lrtettétek meg a kérdést és a dolog lényegét.

Nem fog meghalni mindenki és nem is lesz világvége, hanem egy új időszámítás újfajta gondolkodással.

Mielőtt kioktattok másokat olvassátok el értelmesen a kérdést!!!

2009. szept. 26. 15:41
 23/31 anonim ***** válasza:
71%
15:41 - Inkább te olvasd el a kérdést figyelmesebben. A kérdező ezt kérdezte: "2012-ben tényleg világvége?"
2009. szept. 26. 19:39
 24/31 anonim ***** válasza:
63%

"ötven évvel ezelőtt sok minden lehetetlennek tűnt,ami most tök természetes"

Szerintem a világvégét sosem fogjuk természetesnek tartani XD

De a legjobb, hogy ha mégis bekövetkezik, akkor már senki nem mondhatja nekünk a kételkedőknek, hogy "mi megmondtuk" XD

Nem kell elméleti sikon megölni egymást, minden hülye kérdésnél...lehetne viccesen is reagálni...

2009. szept. 27. 14:29
 25/31 anonim válasza:
53%

Kedves kérdező!

Nem, nem lesz világvége. Egy nagyon bonyolult folyamat fog végbemenni, melyet az átlag emberek ( lásd a válaszolókat például ) nem képesek felfogni, mert túl agymosottak az ilyesmihez. Nem szeretném itt ecsetelni hogy mi is fog történni, illetve hogy mi lesz az emberiséggel, de ha szeretnél erről többet tudni, szólj és privátban leírom.

2009. szept. 27. 20:38
 26/31 anonim ***** válasza:

14:47: nem is neked mondtam...de mind1, kezdj el egyből arcoskodni, ha már mással nem tudsz kitűnni. :)

utolsó, engem is érdekelne, hogy tudok neked jelezni?

2009. szept. 27. 21:15
 27/31 anonim válasza:
Nos akit érekel, írjon nekem egy e-mailt ide : goldengrotesque@freemail.hu .
2009. szept. 28. 19:41
 28/31 anonim válasza:

"régi szemmel anarchia lesz"

fasza!

2010. máj. 7. 19:59
 29/31 anonim válasza:

nem fog eljönni a világ vége 2012-ben mert a földrajz tanárom mondta hogy a maják ugyebár egy teljesen más törzs ezért náluk lehet hogy most mégcsak 1450 van és a mi éveinket csak a szállításban és a menetrendekben használják. ne higgyetek neki mert már 2008ra is irták és eljött?? nem

szóval szívleljétek meg a földrajztanárom szavait

2010. nov. 19. 15:31
 30/31 kukacka@ válasza:
én szerintem úgysem lesz világvége legfeljebb 600000000 év múlva :) nem kell ám megilyedni ez puszta hazugság ami egy idiótának jutott az eszébe
2012. aug. 16. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!