Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2012-ben tényleg világvége?

2012-ben tényleg világvége?

Figyelt kérdés

Állítólag 2012-ben a bolygó áttér a nap fázisba, és átrendeződik a teljes mágneses tere.

mindezekkel együtt az emberiség is már genetikai fejlődésen megy keresztül, ami már most folyamatban van, megjelenik az indigó faj, ami az ember egy módosult változata.

ezzel együtt átemelkedik az egész rendszer egy magasabb,többdimenzionális rezgésszámra, aminek következtében a régi energiákkal működő dolgok hatástalanok illetve elavultak lesznek.

ezért tűnik amostani világkép apokaliptikusnak, mivel a régi energiás rendszerek hanyatlanak és teljesen meg fognak semmisülni.

régi szemmel anarchia lesz, új szemszögből tekintve pedig szabadság

Te erről mit gondolsz?

2009. szept. 24. 12:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
Számodra mindenképp legyen világvége, lehetőleg minél hamarabb.
2009. szept. 24. 14:43
 12/31 anonim ***** válasza:
75%
látom sikerült jó cuccot szerezned, egy slukkot énis küldenék belőle
2009. szept. 24. 14:52
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

Ezt én még 2 éve hallottam egy egyetemi tanártól, aki nagyon okos. Nem mondta, hogy hisz benne, de abban biztos, hogy lesz 2012 decemberében valamilyen változás. Ő azt mondta, hogy a Föld áttér a 2X2000 éves fotonövbe, ami valóban rezgésszámbeli változásokat fog hozni. Az alacsony rezgésszámú tárgyaknak, építményeknek stb-nek annyi lesz. Az emberek szemléletében is valamilyen változás következhet be.

Én nem állítom, hogy ez igaz, majd meglátjuk.

Mindenesetre 2012 december 21 vagy 22-én pontosan nem tudom a dátumot de ki fogok ülni az erkélyemre és várni fogom a "csodát":))))

2009. szept. 24. 15:14
 14/31 anonim ***** válasza:
62%

"Ezt én még 2 éve hallottam egy egyetemi tanártól, aki nagyon okos..."

az lehet, hogy diplomája van, de hogy esze egy csepp sem, az bizonyos.

azért arra is kíváncsi lennék, hogy merlyik egyetem tűr meg a falai között egy ennyire agyhiányos egyént...

2009. szept. 24. 16:08
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
Pff kellett megírni a válaszom... tiszta szánalom ez az oldal, hogy elmondom a véleményem és le vagyok pontozva. Gratulálok!
2009. szept. 24. 16:09
 16/31 anonim ***** válasza:
85%

Istenem... már egy hónapja kihalt ez a kérdés.

Ha visszalapozol: vagy hússzor feltették már.

Nem magyarázom el még egyszer. Én is reménykedem, hogy az ilyen embereknek hamar eljön a világvége - utánuk pedig végre élhető lesz a Föld.

2009. szept. 25. 18:39
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi tortenetet kevesen hiszik el,de ha nagy reklamot vernek neki akkor lehet filmet kesziteni,konyvet irni meg csomo penzt beszedni a kivancsi emberektol.

Mellesleg ha 100% lenne hogy 20012ben meghal mindenki e sminden akkor maskep csinalnal dolgokat?

2009. szept. 25. 22:01
 18/31 anonim ***** válasza:
61%

miért lenne ez lehetetlen? pl. 100 éve még a világűr elérése is az volt...

vagy pl. cáfold már meg h miért nem lehetséges? azonkívül h mások halálát kívánjátok mert más a véleményük mint nektek? és h mert baromság? hát nem is tudom h melyik félnek a halálával járna jobban az emberiség már nem azért. :)

2009. szept. 26. 10:30
 19/31 anonim ***** válasza:
54%
Az előző hozzá szólónak teljesen igaza van!Milyen gusztustalan dolog más halálát kívánni,meg lehülyézni,először nézzél már magadba,hogy ha te annyira okos vagy,mint hiszed,akkor sosem mondanál másokra ilyet!Amúgy meg nem tudhatod,hogy mi lesz,majd kiderül,mert ötven évvel ezelőtt sok minden lehetetlennek tűnt,ami most tök természetes!
2009. szept. 26. 11:28
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. azt írtam, hogy 2012-ben a maja naptár ér véget, és indul újra. Ez az, ami BIZTOS. Ezen túl felőlem akár holnap reggel is vége lehet a világnak, de nem hinném, hogy az orrunkra lenne kötve egy fix időpont, úgy kell élni, hogy készen kell állni, hogy bármikor bekövetkezhet. Sok világvégét jósoltak már meg fixen, a napfogyatkozásra, vagy az ezredfordulóra is, eddig nem következett be, ezért a sok szkeptikus, ami érthető, de nem szabad fix időpontban gondolkodni. Tudományosan nézve a Napunk valószínűleg egyszer megnő akkorára, hogy magába olvasztja a Földet, de ez nem mostanában lesz. Viszont hogy lesz-e addig is olyan esemény, ami számunkra olyan jelentőségű, hogy ezt már meg se tudja élni az emberiség, azt nem tudhatjuk.
2009. szept. 26. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!