2012-ben tényleg világvége?
Állítólag 2012-ben a bolygó áttér a nap fázisba, és átrendeződik a teljes mágneses tere.
mindezekkel együtt az emberiség is már genetikai fejlődésen megy keresztül, ami már most folyamatban van, megjelenik az indigó faj, ami az ember egy módosult változata.
ezzel együtt átemelkedik az egész rendszer egy magasabb,többdimenzionális rezgésszámra, aminek következtében a régi energiákkal működő dolgok hatástalanok illetve elavultak lesznek.
ezért tűnik amostani világkép apokaliptikusnak, mivel a régi energiás rendszerek hanyatlanak és teljesen meg fognak semmisülni.
régi szemmel anarchia lesz, új szemszögből tekintve pedig szabadság
Te erről mit gondolsz?
Ezt én még 2 éve hallottam egy egyetemi tanártól, aki nagyon okos. Nem mondta, hogy hisz benne, de abban biztos, hogy lesz 2012 decemberében valamilyen változás. Ő azt mondta, hogy a Föld áttér a 2X2000 éves fotonövbe, ami valóban rezgésszámbeli változásokat fog hozni. Az alacsony rezgésszámú tárgyaknak, építményeknek stb-nek annyi lesz. Az emberek szemléletében is valamilyen változás következhet be.
Én nem állítom, hogy ez igaz, majd meglátjuk.
Mindenesetre 2012 december 21 vagy 22-én pontosan nem tudom a dátumot de ki fogok ülni az erkélyemre és várni fogom a "csodát":))))
"Ezt én még 2 éve hallottam egy egyetemi tanártól, aki nagyon okos..."
az lehet, hogy diplomája van, de hogy esze egy csepp sem, az bizonyos.
azért arra is kíváncsi lennék, hogy merlyik egyetem tűr meg a falai között egy ennyire agyhiányos egyént...
Istenem... már egy hónapja kihalt ez a kérdés.
Ha visszalapozol: vagy hússzor feltették már.
Nem magyarázom el még egyszer. Én is reménykedem, hogy az ilyen embereknek hamar eljön a világvége - utánuk pedig végre élhető lesz a Föld.
Az igazi tortenetet kevesen hiszik el,de ha nagy reklamot vernek neki akkor lehet filmet kesziteni,konyvet irni meg csomo penzt beszedni a kivancsi emberektol.
Mellesleg ha 100% lenne hogy 20012ben meghal mindenki e sminden akkor maskep csinalnal dolgokat?
miért lenne ez lehetetlen? pl. 100 éve még a világűr elérése is az volt...
vagy pl. cáfold már meg h miért nem lehetséges? azonkívül h mások halálát kívánjátok mert más a véleményük mint nektek? és h mert baromság? hát nem is tudom h melyik félnek a halálával járna jobban az emberiség már nem azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!