Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mekkora a legnagyobb szám,...

Mekkora a legnagyobb szám, amit az ember még le tud írni?

Figyelt kérdés
Azon felül hogyan írjuk le a számokat?
2013. ápr. 12. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
előttem lévő, pont hogy nem mivel a világ egyetemben úgy mond minden véges így nem. Tehát ha az univerzum minden anyagát felhasználjuk arra hogy egy számot leírjunk akkor nem fogsz tudni már hova írni.
2013. ápr. 14. 18:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Dehogyisnem! Van egy legnagyobb ilyen szám, ebben megegyezhetünk. Na de akkor tessék:

a legnagyobb ember által leírható szám + 1

2013. ápr. 14. 19:22
 13/16 anonim válasza:

11:

Nem, mert tegyük fel mindketten valami isten félék lennénk, és te leírnád az összes anyaggal a legnagyobb számot, erre jönne az én köröm, én meg bevezetnék egy új jelölést, és a te számodnál nagyobb lenne az én számom.

2013. ápr. 16. 15:07
 14/16 Aroniusz ***** válasza:
Emberek,eltértek a témától.Az volt a kérdés idézem:"Mekkora a legnagyobb szám,amit az EMBER még le tud írni?" Nem isten,ghanem ember és gondolom egy emberre gondeol a kérdező egy emberi élet alatt,vagyha nem pontosabban is meghtaározhatná,mert ha tufjuk milyen sebességel írja és mennyi ideig kilhet számítani meik a legnagyobb amit letud.
2013. ápr. 18. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Én erre a kérdésre is válaszoltam.

1. Írja le nekem valaki azt a számot.

2. Én hozzáadok 1-et, és tádám, még nagyobb.

2013. ápr. 18. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
x€R ; x= ]-végtelen;végtelen[ na ennél nagyobbat ki tud írni?
2013. ápr. 19. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!