Miért pont éjjel 3-kor kell átállítani ezt a rohadt órát? Felkeltem, zóta sem tudok aludni. -. -
> Miért pont éjjel 3-kor kell átállítani ezt a rohadt órát?
Akkor okozza a legkevesebb problémát (a közlekedésben például).
> Felkeltem, zóta sem tudok aludni. -. -
:)) Az asztali számítógép automatikusan átáll a nyári időszámításra, az analóg órákat meg átállítgatom reggel amikor felkelek. Probléma megoldva...
Jó nagy marha vagy, gratulálok :D és mégis mi a fene történt volna, ha tegnap este állítod át? Vagy ma reggel? :D
Vay hozzád vannak igazítva az atomórák? :DDD
És, hogy a kérdésedre válaszoljak - azért, mert hajnali kettőkor (nem háromkor, úgyhogy totálisan rosszkor keltél :D) akkor van a legkevesebb időhöz kötött tömegközlekedés, forgalom. Ergo akkor zavar a legkevesebb embert.
De téged olvasva, hirtelen megértettem, miért van ráírva a mogyoró, chipses, stb zacskóra, hogy felbontás után fogyasztandó... Te gyanítom képes lennél a zacskót is megenni, mert nem volt ráírva... :D
Hát itt kezdődik.
Valaki először csak az óra átállításának szabályait szegi meg, aztán átszalad a zebrán, mikor már villog!
Tovább nem is merem sorolni.
Nincs olyan szabály, hogy mindenki köteles hajnali 2-kor felkelni az óraátállítás miatt... Enélkül is megtörténik a változás, az egyes személyek ezt nem befolyásolják. Mindenki akkor igazodik hozzá, amikor szükséges: ha pl. hajnalban utazik, akkor már érinti, ha alszik éjszaka, akkor csak ébredés után fog számítani neki.
Egyébként meg a kérdés a Humor kategóriába való; igazából el nem tudom képzelni, hogy van, aki komolyan azt hiszi, hogy évente kétszer kötelező éjjel felkelni...
Ja, és a zebra nem villog ám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!