Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lehet vkit halálra csikizni?

Lehet vkit halálra csikizni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 10:27
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
én nagyon csikis vagyok és nem kell sokáig csikizni ahhoz, hogy ne kapjak levegőt és elkezdjek könnyezni és tudjátok mi a legidegesítőbb, hogy a nevetést nem bírom abbahagyni akármennyire sírok is már közben és az a hülye állat, aki éppen csikiz (mert szinte mindenki így reagál) még jobban folytatja, mert azt hiszi, hogy milyen vicces nekem is meg mindenkinek, közben meg kínomban sírva nevetek
2010. jún. 5. 22:48
 12/13 anonim válasza:
74%

szokott úgy megcsikizni barátom h nem kapok levegőt,és szólni se tudok neki h hagyja abba...ez ilyenkor megrémíszt.

amúgy a csikizés egy rohadt utálatos dolog-.-

2010. aug. 20. 19:44
 13/13 anonim válasza:
48%
Csak ha betegsége van (szív.v. egyéb akkut, Tüdő, stb) De a szerelemben ez kizárt,meg kell szakítani, más játék, csók, stb és kedv szerint folytatni. Ha nevet, nem baj, de figyeljünk a mértékre. Párom 3 év után jutott el oda, hogy már elbírja, ,s őt kiprovokálja, de 5-8 percenként SZÜNET!
2019. ápr. 8. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!