Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » URANTIA BOOK! Ismeros? Hallott...

URANTIA BOOK! Ismeros? Hallottal mar rola? Netan olvasatad is?

Figyelt kérdés
Hol hallottal a konyvrol?? urantia konyv ismeroit keresem!!!
2009. szept. 18. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

Kedves Kérdező,

Újabb kérdésedre válaszul:

"A szerzők az Urantia szót a Föld bolygóra való utalásként alkalmazzák, és kijelentik, hogy a „teljesebb fogalmak és felsőbbrendű igazságok bemutatására” törekednek „a mindenségtudat tágítására és a szellemi felfogóképesség fejlesztésére irányuló erőfeszítéseik során”. Az élet eredetének és értelmének részletes taglalása, az emberiségnek a világegyetemben elfoglalt helyének bemutatása, az Isten és az ember kapcsolatának tárgyalása, valamint a jézusi részletes életrajz ismertetése mellett számos egyéb téma is olvasható a könyvben."

- Wikipédia

Ezek után nem kell elolvasnom kétezer x oldalt, hogy tudjam a lényeget: vallás, Isten, Jézus - maszlag. Arról nem is szólva, hogy ha minden egyes ilyen könyvet el akarnék olvasni, akkor se lenne rá elég időm, ha a nap 24 órájában mást se csinálnék. Dunát lehetne rekeszteni velük. Kryon-könyvek, Mennyei Próféciák, Mit keresett Isten a Hálószombámban-ok, Beszélgetések Istennel-ek... Nézz csak be akármelyik könyvesboltba, roskadoznak a polcok az ilyenektől, nem is szólva az angyali üzenetekről, és megannyi más hasonlóról.

Neked ez TÉNYLEG nem gyanús? :)

2009. szept. 23. 11:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig egy felszines hulye vagy!! ahogy mondani szokas,a konyvet ne iteljuk meg a boritoja alapjan!! koze nincs a vallashoz...ha lenne,nem olvasnam,mert \'ugy\' nem hiszek istenben,ami a koztudatban elvan terjedve!tobbet ne irj,lecci!
2009. szept. 23. 18:54
 13/14 anonim válasza:
Igen es az olvasasa folyamatban van. Mas kisegito konyvek is vannak forgalomban. Varom a magyar kiadasat a konyvnek, remelem hamarosan megjelenik.
2010. febr. 7. 00:28
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdező ne foglalkozzon a negatív emberekkel. Én elkezdtem olvasni,d e még nagyon az elején vagyok. Ajánlom hogy közben amit érdekesnek találsz másold ki, én ezt teszem.

[link]

2011. máj. 14. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!