Hogy változtathatom meg a hangom?
Lány létemre mély hangom van és elégé szégyenlem,valahogy el lehet érni,hogy ne legyen ilyen mély/lányos hangom legyen?
Tudom,hogy a műtéttől csak mélyebb lenne,szóval azzal csak rosszabb lenne.Valahogy megoldható,hogy lány hangom legyen?
Ha tönkre akarod tenni, kezdj kísérletekbe. Viszont inkább azt javasolnám, hogy vizsgáld meg azokat (beleértve magadat is), vajon miért nem tetszik, nem tudatlanságból-e. Egy intelligens emberi hang, akármilyen hangszínű, szép. Lehet persze rikácsolni, meg brummogni, de az nem normális emberi.
Fogadd el olyannak, amilyen, és légy rá büszke. Az csak a tiéd. Legalább van egyedi jellege.
Köszönöm a válaszokat.Én azt tapasztaltam,hogy a pasiknak nem jön be a hangom,olyan mintha zavarná őket(mondjuk a csajokat jobban zavarja)
" miért nem tetszik"
azért mert imádják utánozni a hangomat és ez elég zavaró,sértő,lényegében röhejesnek tartják,hogy mély hangom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!