Mit tegyek, hogy ne legyen mély a hangom?
Igazából már így is elég mély hangom van (férfi vagyok) és arra lennék kíváncsi mi az ami esetleg ezt befolyásolja? Esetleg dohányzás? vagy attól csak rekedtebb lesz?
Nekem egyébként azt mondták ,hogy még mélyebb lesz ennél a hangom, mert hogy csak 18 vagyok és nem vagyok igazán az a kora érő típus szóval ez még sanszos.
Nem feltétlenül lesz mélyebb, 18 évesen már a végleges hangod lehet (már mutáltál). Legfeljebb műtéti úton tudom elképzelni a tartós magas hangot, esetleg járkálj mindenhová héliumos palackkal. Én sem értem, miért zavar?
(Ilyen korban már a kasztrálás sem segít, a hangmagasságon az sem változtat. Ebből a szempontból butaság ez a vicc, de a kérdést látva rögtön eszembe jutott:
Egy férfi bemegy az orvoshoz, hogy rendkívül mély, dörgő basszusa van, és ez már zavarja, mit lehet tenni? Doki megvizsgálja, megállapítja, hogy a rendkívül méretes pénisz okozza ezt. Javasolja, hogy "cseréltesse" kisebbre. Jó, az emberünk belemegy, megtörténik a műtét, semmi komplikáció. Egy hét múlva megy vissza:
- Doki, nézze, tudom, hogy minden bajom van, de a műtét óta nem az igazi a szexuális életem. Nem lehetne valahogy visszavarrni a régit?
Erre a doktor mély hangon:
- Hát, én azt már kidobtam... )
Ez jó volt :D :D
Egyébként akkor van olyan ami mélyíti? Úgy tudom a dohányzás például. Szóval van valami amit még kerülni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!