Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Jó tanulók, ti hogyan és...

Jó tanulók, ti hogyan és meddig tanultok?

Figyelt kérdés
leírnátok, hogy mikor hazaértek a suliból, hogyan tanultok, mikor kezdteki neki, mennyi ideig tanultok, milyen módszerrel, menyit gyakoroltok? stb.
2013. márc. 9. 12:19
 1/6 anonim válasza:

Angolt én 2-3 órát attól függ mennyire értem

Magyart elég ha 2-3-szor elolvasom

Nos a mattekkal nekem is bajom van néha úgyhogy legalább egy órát

Töri nálunk az brutál kemény 1órát biztos... Nem tom amúgy Te milyen idős vagy eggyátalán hanyadik osztályba jársz így elég nehéz válaszolnom mertcez csak az én tanulási módszereim

2013. márc. 9. 18:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazad van, elnézést.

16 éves vagyok és tizedik osztályos (gimnázium osztályba járok)

2013. márc. 9. 20:27
 3/6 anonim válasza:
Én is gimis vagyok, tizenkettedikes. Én úgy szoktam elsősorban, ahogy van kedvem :D De sokat uncsizok, így akkor tanulok. Meg az a módszerem, hogyha írunk vmiből, mindig előtte már 3 vagy több nappal kezdem tanulgatni, mert egy tz-ra nem tudok egyik napról a másikra felkészülni. :D Hiába, ilyen az agyam, nem a legjobb a felfogásom. De amúgy egy átlagos nap kb 2-3 órát. De nem mindig. :)
2013. márc. 12. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia

Gimnázium 9. osztály, eddig minden bizonyítványom kitűnő volt. Nem vicc. Soha nem volt még 4-esem se a bizikben. Most biztos besavanyodott stréber kislánynak tartasz, aki egész nap otthon gubbaszt és tanul, de nem így van.

Ha érdekel, hogy csinálom, hát megmondom.

Fiú vagyok, ebből kifolyólag nem nagyon tudom rávenni magam egy teljesen átlagos napon, hogy leüljek tanulni. Rendszerint 8 és 10 óra között érek haza, olyankor meg a sportokkal, gyúrással törődök, merthogy sportos fickó vagyok ám, osztályszinten 3 legjobb közt.

Szóval az az igazság, hogy még leckét írni sem nagyon szoktam otthon, azt meghagyom órák előtt a szünetre. Tanulni a kisdogákra egyáltalán nem szokásom. Furcsa, de az ötöshöz bőven elég az, amit megjegyzek órán, és doga közben emlékszem rá. Témazárókra úgy tanulok, hogy előző délután elolvasom egyszer elejétől a végéig az anyagot, és kész. Ezt sokan igazságtalannak tartják, mert nem is teljesítek kitűnően, hanem egyszerűen elég jó a memóriám. Nem ajánlom követni a példámat. Nekem beválik, neked már nem biztos. :)

2013. márc. 29. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

4-es:

Most lényegében azért írtál választ, hogy magadat fényezd mennyire fasza vagy? Hát ez tényleg baromira érdekelt itt mindenkit, főleg hogy mennyire sportos vagy, tényleg ide kapcsolódik...

2013. márc. 30. 01:06
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

Na négyes, ha ennyire fényezni akartad magadat, én is ötös tanuló vagyok (nem színötös, mivel figyelmetlen vagyok és emiatt tudáson kívüli hibákat ejtek, sajnos...), emellett én vagyok a leggyorsabb és a legerősebb (nem egyszer rendeztünk szkander, fekvőtámasz bajnokságot, nem nagyon kellett megerőltetnem magamat a győzelemért) úgy, hogy soha nem sportoltam, évfolyamban rajtam kívül mindenki sportol valamit. Na? :D

Amúgy hozzáfűzném, az iskola sem mindegy, általánosban én is úgy voltam kitűnő, hogy néha napján még órán se figyeltem oda, és úgy is meg tudtam oldani minden matekpéldát, mondatelemzést... Gimnáziumok között is vannak bőven ilyen intézmények...

A kérdésre válaszolásképpen: Figyeld meg, általában melyik tanár mit kér a témazárókban, és azokra koncentrálj. Pl. nálunk van olyan tantárgy, amiből a TZ-k nagyon ábra orientáltak, ha ismersz minden ábrát TK-ból, füzetből, munkafüzetből, már 4-est össze tudsz hozni, plusz még fogalmak...

2013. márc. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!