Mit írnátok a 20. századról? Vélemények, események stb?
Figyelt kérdés
Fél oldalas fogalmazást kell írni,és őszintén szólva nem tudok túl sokat róla.. mit lenne fontos megemlítenem? Egyáltalán miről írjak? Ötletem sincs:S2009. szept. 6. 21:15
1/9 anonim válasza:
I. világháború, II. vh., hidegháború, szovjetunió, kommunizmus, elektronika, gyors információáramlás, népességrobbanás, csapvíz, csatorna, áram, internet, telefon stb :D
2/9 anonim válasza:
Hogyan váltak a hajdani gazdag nemzetek cirka 100 év alatt globálidióta fogyasztók halmazává.
3/9 anonim válasza:
a XX. század szégyen, legjobb lett volna ha meg se történik. de még mindig túró a XXI.hez képest.
4/9 anonim válasza:
1. világháború
2. világháború
vietnam
hippik no war, love peace
van egy álmom martin luther king
rock zene Jimi Hendrix stb
7/9 anonim válasza:
Szerintem minden le van írva, fontos évszámok, háborúk, híres emberek, stb...
Szerintem az hat legfontosabb dolog:
1. I. világháború
2. II. világháború
3-4-5-6. A fizika, az orvostudomány, az elektronika, és a számítástechnika nagymértékű fejlődése.
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok: nem "az hat", hanem a hat legfontosabb dolog.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,nagyon sokat segítettetek:) Még írhat aki tud valamit:)
2009. szept. 10. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!