Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Fogalmazásaimra vélemények?!...

Fogalmazásaimra vélemények?! (nem hosszúk)

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy mennyire jók a fogalmazásaim.És nem is merem megmutatni senkinek,még nem kapok egy semleges véleményt. Szóval megköszönném ha segítenétek :]

Egy hős

Én is rettegek.Sőt még többet,mint egy átlagos ember.Félek az emberek magas elvárásaitól,és attól,hogy nem tudom beteljesíteni ezeket.Gyötör a félelem.Aludni nem tudok, félek, hogy a takaró szegélyéből kicsüngő pamutszál kemény és hegyes, mint egy acéltű.Elképesztően rontja a lelkemet a félelem.Félek,hogy mikor King Kong elrabolja Ann-t,és nekem kell majd megmentenem, elejtem.Félek,hogy Pókember előbb megmenti Jane-t,mint én.Szinte pánikolok,mikor a vonat sínjei elszakadnak,és élősinné válok,meg mikor nekem kell tartanom a lezuhanó repülőt,rettenetes érzés,hogy az én kezemben van ennyi ember élete.Ráz a félelem mikor Clark Kent erősebb,mint én…

(naplószerűség)

Csak írni akarok!Ingerülten és boldogan!Szavakat firkantani!Látni akarom a mosolyokat minden egyes szótagnál,a nevetést a pontnál,vagy a sírást a felkiáltó jelnél.Csak írni akarok!Nem összefüggő jelentéktelen mindennapi szavakat.A lelkemről a koszt kiradírozni,vagy a boldogságot magasztalni.

Falling slowly.

Óvatosan jár.Szemét földre sülyeszti,nehogy feltűnjön az az ostoba könny ami már egy ideje követi.Mechanikusan járó robottá válik.Szinte már köpködi azt az undorító olajat.És csak azért jár tovább és tovább,hogy elszökjön a gusztustalan szűrke árnyékától,mely eltakarja valós énjét.

Valós énjét?

(lehet,hogy lehangoltnak tűnik valamelyik szöveg,de nem vagyok depressziós vagy valami ilyesmi :D )

2010. szept. 16. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik. :)

Az első számomra kicsit gyerekes, vagy inkább nagyon elhajol a kalandregények-filmek irányába.

Az írást esetleg egy kicsit jobban tagolhatod. Bár ez inkább csak a külső, leírásra vonatkozik.

2010. szept. 16. 15:31
 2/7 orsybaba88 ***** válasza:
100%

a stílus jó, kicsit ködös, de érthető és magával ragadó.

ennyiből nem derül ki, hogy a cselekményszálakat mennyire jól bonyolítod. ezekből jó kis regényrészletek lehetnének:) ha ez csak leírás, akkor kicsit hosszabb is lehetne.

írónak készülsz? ha van több is, küldd el privin!

nem vagyok kiadó, de érdekelne

2010. szept. 16. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek:)
2010. szept. 16. 16:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,van még pár írásom,majd bemásolom később :'D

Csak volna még egy kérdésem,eléggé fura,de megszeretném tudni,hogy én vagy a barátnőm fogalmazunk jobban?

Szerintem ő,őszerinte én,ez olyan kis riválisság. Szóval érdekelne :]

Ezt ő írta :

Most érzem h valami szól a lekemhez, most kell megtennem. Vissza akarom kapni azt ami enyém se volt, ami nem is lehet az enyém, de már érzem h most az. Harcolok érte, már csak a tudatért is, hogy azt mondhassam h harcoltam érte. Megfogadom h még tart bennem az az igaz szertetet mindenkinek elmondom amit magamba kéne fojtanom. Én kimondom és Én harcolok. Egyedül vagy sem, de megteszem azt amit ugy érzem h meg kell tennem.

Kirobbanok és orditva pusztítok h zokogva tudjak alkotni.Talán meg merem tenni azt amit csak félve mertem még megálmodni is.A gyengeségbem érzem a tomboló erőm. És a csenben hallom meg igazi őrjöngő hangom. Nem várok. Ha most érzem jonak mire várjak, hogy kialudjon bennem az ami most hevesebben ég mint ezelőtt bármikor. Nem! Most már hű leszek magamhoz.

2010. szept. 16. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettőtöknek van tehetsége ehhez.
2010. szept. 18. 17:54
 6/7 anonim válasza:
Sztem Te!
2010. szept. 18. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A moly.hu most írt ki pályázatot, vasárnap éjfélig kell eljuttatni.

Legalább 5000 karakter, hazugság témában.

Bár szöget ütött a fejembe, miért pont most, és miért pont hazugság, de ha van kedved, keress rá, próba, szerencse.

Van tippem, de bízzunk, hogy valóban a leendő írókat keresik, nem pedig más célra használják az írásokat. (???)

2010. szept. 23. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!