Szereted a fizikát?
A fizikát azért kreálta magának az ember, hogy megértse a világot.
Rendkívül érdekes, sokszínű, lehet róla beszélgetni. Ráadásul nagyon sok területe találkozik a kémiával, biológiával, filozófiával és persze a matematika elengedhetetlen belőle.
Nem kell feltétlenül valami megfeszített dologra gondolni, kicsit olyan mint a filozófia, csak itt a bizonyításoknak döntő hatásuk van és lehet ellenőrizni is az eredményt, ami nagyon fontos.
A természet alakítja a fizika törvényeit .. és nem fordítva ! akik konkrétan ellenzik a fizika világképét azok az előbbi mondatot nem értik !
Tehát szeretem a fizikát :)
22:45
Hát velem sem a (általános, gimis) tanárok szerettették meg.
A fizika amúgy nehéznek néha nehéz de nem zavaros, csak pocsékul tanítják. (Ami nem feltétlen a tanár hibája.)
Állítom, hogy most fizikus diplomával majdhogynem kevesebb képletet tudok fejből, mint amennyit gimiben bemagoltattak velem... de az életben mégiscsak jobban tudom alkalmazni a fizika tudásom, mint kb bármelyik gimnazista és egyáltalán nem azért mert olyan hűde okos vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!