OXIGÉN ÉS PB PALACK, hozzáértő okos férfiak mit javasoltok? Ha a 2 palackomat néha különböző méretű hegesztőpisztolyokkal szeretném használni mi a jobb?
Legyen 2 garnitúrám - 2 oxi. 2 pb - vagy van ezeken (kapható) valami "gyors-zár" amivel simán és biztonságosan (szivárgás, tömítés) átcserélhetem a palackokon a pisztolyokat? A reduktor ugyanaz csak a pisztoly méret más.
De ha van Bp, budai szakértő ebben , szívesen vennék egy személyes konzultációt! Megbeszélés kérdése. Köszönöm! :)
A markolaton lehet cserélni a pisztolyokat, ehez nem kell szétszerelni semmit!
Vagy az utóbbi 20 évben lemaradtam valamiről?
Bár akkoriban még csak vágáshoz használták a pb palackokat, hegesztéshez nem...
Hát Te sem vagy a helyzet magaslatán ha nem tudod mi az a PB. :))
Propán bután gáz.
Megnyugodhatsz, mert tudom, de Te még mindig nem érted...
Talán rosszul, fogalmaztam.Azért olvasd el még egyszer!
1.Forrasztani lehet Pb-vel, de hegeszteni nem.
2.Dissou-val(Acetilén) kell hegeszteni, bár nem írtad, de Te hegesztőpisztollyal akarsz dolgozni, tehát gondolom hegeszteni akarsz.
3.Írd meg mit akarsz pontosan, biztos hogy tudok segíteni.
Szia Peti!
Igen, igazad van az elsőben, nem hegeszteni akarok hanem kemény forrasztani csak ugye ennek ami száram van , ennek "hegesztő " a neve és azért írtam úgy. Közben már megfejtettem , a legjobb ha szerzek 2 darab "kettős kieresztőt" meg plusz 2 darab visszacsapás gátlót és akkor el lehet ágaztatni a rendszeremet. (oxigén+pb ). Nincs véletlenül 4 köbméteres eladó oxigénpalakod? Ami alacsony de "dagi", nincs sem égen sem földön csak hatosok, tizesek. De ha értesz hozzá és szabad kérdeznem lenne még egy kérdés......reduktorról. Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!