NYÁK maratáshoz 30% os Hidrogén peroxidot és 30% os sósavat hol tudok venni?
nem inkább valami veszélyes kisérlethez kell?
-30 sósav festékbólt
-30%os hidrogénperoxid patika de csak vényel , vegyszerboltba pedig engedélykőteles.
Nekem már a felhasználoneved is gyanus! denyugi nem szolok a rendőrőknek!
Azúr vegyszerbolt, Budapest, József körút, a Harminckettesek terénél.
Nem engedélykötelesek, legalább is nem tudok róla. És egész jó áron vannak. Kb 500 Ft egy flakonnal mind a kettő.
Érdekes egy maróanyag és soha nem használtam ezt, pedig jópár NYÁK-ot készítettem már. Ez inkább AP receptnek tűnik, de te tudod...
Vaskloridot ajánlom erre a célra. Elvileg elektronikai alkatrészekkel foglalkozó boltban lehet venni ilyet.
Hm... akkor majd kipróbálom. Én vasalós módszerhez is vaskloridot használtam.
#3 voltam
1# Nem kell rosszra gondolni, a fiam adta meg ezt a felhasználónevet ( az övé ez a felhasználó)
2# Az Azúr vegyszerboltból lehet postán is rendelni, valami elérhetőséget tudnál mondani?
3#Nem tudom mi az az AP, de azért így már kíváncsi lennék rá, hogy mi az, ha már a rendőrség is szóba jött. Amúgy a Vasklorid milyen árban van?
4# Nekem is megtetszett, egyik ismerősöm mondta nemrég.
Az AP egy rendkívül instabil és nagyerejű robbanószer. Ipari alkalmazása nincs, mert mint írtam nagyon instabil és egy ütésre, kisebb hőhatásra berobban. Újrakristályosodás esetén egyetlen kristályhasadás robbanást okoz.
A terroristák kedvelt anyaga, ugyanis háztartási boltban megtalálható anyagokból, szaktudás nélkül előállítható, továbbá szagtalan és a keresőkutyák sem képesek megtalálni.
Pokoli ereje van, volt hozzá szerencsém.
Azúr (nincs weblapjuk, de ezek az adatok jók):
Egyébként nem tudom, hogy a posta ilyen anyagok esetében jó ötlet-e.
8# köszönöm szépen.
9# Köszönöm a felvilágosítást,megnyuktatom, hogy nem ilyen célra kell nekem, és köszönöm szépen a vaskloridos megoldást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!