Hogyan tudnék 30%-os hidrogén-peroxidot csinálni?
Csak nem TATP előállításhoz kell?
Tegnap írtam erről, valakinek el is küldtem a receptet, ma meg már a 30%-os peroxidra kérdeznek. Hát, érdekes...
Egyébként háztartási bolt, vagy fodrászati termékeket forgalmazó boltok (hajszőkítésre használják)...
Ha tényleg TATP-hez kell, vigyázz nagyon magadra és lehetőleg ne olyan helyen csináld, ahol családtagjaid és barátaid is megsérülhetnek.
Idióta elmebeteg agyhalott válaszoló!!! Ha tudod az AP receptjét, akkor ismered a tulajdonságait is, és akkor nem mondod el!
Kedves kérdező saját testi épséged érdekében NE CSINÁLJ SEMMIT ILYET!!! Itt egy elrettentő példa hogy mit is csinál az a cucc a szép kis kacsóiddal: [link]
görgess az oldal aljára! Sok sikert a további munkákhoz...
idióta, felelőtlen kölykök...
Első vagyok:
Ha annyira akarja úgyis megtalálja a google segítségével. Nekem kb 3 másodpercbe telt megtalálni. A wikipédián is le van írva(ha nem törölték azóta). Teljes mértékben tisztába vagyok a képességeivel, veszélyeivel. Nekem modellrakéta tolóerejének növeléséhez kellett. (KNSB-RIO-hoz kevertem 1%-ban, de nem vált be). Meg inkább ezzel kísérletezzen, mint metamfetamin labort építsen. Nagy mennyiségben nem fogja tudni előállítani, rengeteg alapanyag kellene hozzá, amit meg 1 liter anyagból előállít nem viszi szét a házat.
Hát akkor gratulálok! A házat nem viszi szét, de 3gramm anyag az ujját simán.
Azzal pedig hogy rakéta üzemanyagnak használtad csak a saját hülyeségedet és hozzá nem értésedet árultad, el. ugyanis a Szorbitol alapú rakéta-üzemanyagokat olvasztani szokták a hatásfok növelése érdekében(ellentétben a szacharóz alapúakkal: amiket préselnek) Az aceton-peroxid pedig már 36fok felett szárazon kezelhetetlenül instabil, úgyhogy vagy azonnal beindult neked a keveréked, vagy egy jó nagyot füllentettél, mert azt hitted hogy más nem, csak Te értesz ilyenekhez(én az utóbbira tippelek). Sokat kell még tanulnod, ne ilyen helyeken verd a nyálad!
folytatás:
A leírás amit adtam valakinek, tartalmazza a veszélyeit is nem csak a receptet. Minden óvintézkedést amivel minimalizálhatja a nem kívánt detonációt. Pl.:
viselj védőfelszerelést, dolgozz plexilap (teljes testet beborító) mögül. stb...
venni nem lehet, 30%-ost nem árulnak közforgalomban
robbanószert meg ne gyárts! vagy ha igen akkor van egyszerübb módszer is :D
A receptet nem raktam fel! le is írtam miért. http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__23..
enyém a 2. hsz.
Csak közlöm veled, kedves IQ-király képlékeny knsb-gyúrogató válaszoló, hogy az 1,1-4,4-7,7 hexametil-1,4,7-ciklonon(az aceton-peroxidból sav hatására ciklizálódó vegyület) bomlik, főleg kis mennyiségekben. (hogy is éghetne, ha az újrakristályosított TATP már egy kristályhasadára is beindul?)
ezt a linket továbbra is ajánlom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!