Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A legtöbben miért okoskodnak...

A legtöbben miért okoskodnak ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Valaki föltesz mondjuk egy tudományos kérdést és valaki akinek köze sincs az egészhez (köztük te is!) válaszol rá, mintha tudná, vagy gyorsan utánanéz a neten, amit más is meg tud csinálni.

2013. jan. 18. 18:01
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
Ide nem csak laikusok írnak. Én egyetemi oktatóként szoktam válaszolni pl. kémiás kérdésekre, mert ez a szakmám.
2013. jan. 18. 18:29
 12/53 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy a "legtöbben". Ez azt jelenti, hogy sokan, de nem mindenki.
2013. jan. 18. 18:35
 13/53 A kérdező kommentje:
Nem provokálásképpen írtam a kérdést és akinek nem inge nem venné magára. Mégis magára veszi, tehát Ő is valószínűleg okoskodni jár fel erre az oldalra.
2013. jan. 18. 18:36
 14/53 anonim ***** válasza:
Szerezz egy barátnőt/barátot és vezesd le a frusztrációdat :) Mindenki rajtad röhög, hogy ilyenek lovagolsz...
2013. jan. 18. 18:38
 15/53 anonim ***** válasza:
Vagy ha rossz napod volt szívj egy kis friss levegőt, hidd el, jót fog tenni.
2013. jan. 18. 18:42
 16/53 A kérdező kommentje:
:D Egyetemi oktatóként jó nagy szád van kishaver!
2013. jan. 18. 18:44
 17/53 anonim ***** válasza:
Tudod az ilyen típusú embereket sehol nem szeretik, bár gondolom ezt tapasztaltad. Ebből adódik ez a frusztrált kérdéskiírásod is.
2013. jan. 18. 18:52
 18/53 A kérdező kommentje:
Nem vagyok frusztrált nyugi! :) Egyszerű kíváncsiság az egész és az, hogy megnézzem másokat zavar-e a kérdés, vagy sem, valamint milyen reakciókat vált ki. Megkaptam a választ, úgy érzem. Lehet hogy sok helyen nem szeretnek, ezt nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy egyetemi oktatóként te szarabb helyzetben vagy mint én, ami a szeret-nem szeret témát illeti. ;)
2013. jan. 18. 18:56
 19/53 anonim ***** válasza:
Nekem nem az a feladatom, hogy szeressenek, hanem hogy megtanítsam nekik az anyagot. Ha ő utána tudja alkalmazni a tudást, akkor jól végeztem a dolgom.
2013. jan. 18. 18:58
 20/53 A kérdező kommentje:

Elgondolkodtam, hogy ha a diákjaid is feltesznek egy hasonló jellegű kérdést, akkor arra is ilyen ingerülten reagálsz? Vagy elküldöd barátnőt/barátot keresni?

Tudod! Nincs hülye kérdés, csak hülye válasz!

2013. jan. 18. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!