Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik a Loch...

Szerintetek létezik a Loch Ness-i szörny?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 12:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt érdemes elolvasni!nagyon friss!mai cikk!!

2009. aug. 28. 16:23
 12/15 bibi05 ***** válasza:
50%
Komolyan mondom ez a cikk nagyon ott van az írja, hogy félelmetes élőlény- az sem tudják, hogy az ost mi a bánat de félelmetes...HúÚú...
2009. aug. 28. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:
(én linkeltem be a cikket) amúgy én se hiszek benne...tényleg csak találgatnak
2009. aug. 28. 17:55
 14/15 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

én is csináltam 2 képet rőle egy közelit és egy távolit és ez szerintem csak egy hajó!

2009. aug. 28. 18:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Nessi-(a szörny) egy pleziosaurus (plecioszaurusz) lehetséges amikor, még éltek a dinosaurusok. Őt szépen át csúsztatta a dagály és ott ragadt.A kérdezőnek :) Szerintem létezik imádom a kriptozoológiát meg az ilyen fura dolgokat. Amúgy nézzétek meg a tenger a mélye előtt pár 100 méterrel jártak 1 x emberek. Ki tudja mik élnek a mélyén? talán valami ismeretlen hal faj? Esetleg egy világ űrből származó ufo roncs? Lehet suttyomba valamelyik szikla mögött ott van atlantisz ki tudja talán igen talán nem. Mindenkinek mondom, bizonyos dolgok jobb ha örökre relytély marad .)
2012. aug. 14. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!